Rocket League: Belg Eversax trekt naar Karmine Corp

Esports |

Na een teleurstellende split heeft Karmine Corp twee grote wijzigingen aangekondigd in het Rocket League-roster. Een daarvan is de komst van de Belg Wagner "Eversax" Benjamin als hoofdcoach. De 25-jarige maakt zijn terugkeer in de competitie na een pauze van een jaar. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zelfs de meest toegewijde fans van Karmine Corp zullen je vertellen dat de recentste split van het roster niet goed is verlopen. De Franse organisatie begon in juli 2021 aan de titel van Psyonix, maar behaalde amper succes in het seizoen 2021-2022. Dat gebrek aan resultaten heeft de KCorp ertoe aangezet enkele wijzigingen aan te brengen in de ploeg, nu het lenteseizoen van start gaat.

Aan het hoofd van het roster komt een Belg, die zich bij onze landgenoot Maello "AztraL" Ernst zal voegen als hoofdcoach. Karmine Corp heeft de komst van Wagner "Eversax" Benjamin aangekondigd. Zijn voorganger Francisco "Arleyobi" González zal hem bijstaan in zijn eerste coachervaring. 

Eversax keert na een onderbreking van een jaar terug naar de competitie. In januari 2021 kondigde de Belg via een Twitlonger aan dat hij zich na drie jaar als profspeler wilde richten op het creëren van content. 

Naast de coachingstaf is ook de samenstelling van het elftal veranderd door deze voorjaarsmercato. Marc "Stake" Bosch, die al sinds de oprichting bij het team zat, is weg. De Spanjaard neemt de leiding over van het Williams Resolve team, een samenwerking tussen de Resolve Esports-organisatie en het Williams Racing F1-team. Zijn vervanger is ook al bekend: de Engelsman Joseph "noly" Kidd, komt over van Guild Esports. 

Laten we hopen dat deze transfers de ploeg dominanter zullen maken op de Europese scene. Ondanks een goede start met een titel in de WePlay Esports Invitational, slaagde het team er niet in om zich via de RLCS te kwalificeren voor de Winter Major. 

 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top