KBVB maakt ref (en VAR) bekend voor eerste barrageduel tussen RWDM en Seraing

Sport | Zaterdag staat de eerste barragematch van het tweeluik tussen RWDM en RFC Seraing op het programma. Om de match in goede banen te leiden, besloot de KBVB om een ervaren 1A-ref aan te duiden voor op het veld én voor in het VAR-busje.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De KBVB maakte dinsdagnamiddag bekend dat Bram Van Driessche de wedstrijd in het Edmond Machtensstadion zal leiden. Van Driessche floot dit seizoen al 21 duels in 1A en was ook actief op Europees niveau. Het wordt wel pas z'n eerste seizoenswedstrijd met een 1B-team.

Vorig seizoen floot hij wel één wedstrijd in 1B en dat was toen de topper tussen Seraing en Westerlo (1-1 en een late rode kaart voor Gueye van Seraing). In totaal kwam Van Driessche Seraing 6x tegen (3x winst, 2x verlies) terwijl het zijn eerste ontmoeting wordt met RWDM.

Met Lawrence Visser werd er ook een ervaren 1A-ref aangeduid als VAR. Ook hij floot dit seizoen nochtans geen enkele wedstrijd in 1B. Zijn laatste wapenfeit in 1B (als hoofdref) was de finalematch tussen OHL en Beerschot op 2 augustus 2020.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top