Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Een flinke portie spanning en entertainment staat voor je klaar! Bekijk hier de nieuwe films in de Proximus VOD-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

Monster Family 2

In de familiefilm ‘Monster Family 2’ heeft elk lid van de familie Wishbone wel iets dat wat moeilijker gaat. Wanneer Mila Starr, een monsterjager, hun vrienden kidnapt, krijgen ze de kans om zichzelf te bewijzen. Getransformeerd tot Vampier, Mummie, Weerwolf en Frankenstein gaan ze op pad om hun vrienden te redden. 


‘Monster Family 2’ is vanaf 4 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.  Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Way Down

In de spannende thriller ‘Way Down’ raakt een ingenieur (Freddie Highmore) gefascineerd door een mysterieuze, ijzersterke kluis verborgen onder de Bank van Spanje. Samen met een groep doorwinterde dieven plant hij een overval tijdens de 90 minuten van de finalewedstrijd van de Wereldbeker voetbal. Krijgen ze het binnen de tijd voor elkaar? Met ook Famke Janssen (‘X-Men’), Astrid Berges-Frisbey (‘Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides’) en Liam Cunningham (‘Game of Thrones’).

‘Way Down’ is vanaf 4 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Tiger Rising

‘The Tiger Rising’ is een magische film gebaseerd op de New York Times bestseller van Kate DiCamillo. Wanneer de 12-jarige Rob (Christian Convery) een tijger in een kooi vindt in het bos waar hij woont, begint zijn fantasie op hol te slaan. Met de hulp van dienstmeisje Willie (Queen Latifah) en het nieuwe meisje op school (Madalen Mills) zoekt hij zich een weg doorheen jeugdherinneringen, hartzeer en wonderlijke nieuwe avonturen. Prachtige film!

‘The Tiger Rising’ is vanaf 16 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Heatwave

Bij het kijken naar de romantische thriller ‘Heatwave’ zit je op het puntje van je stoel! De jonge en ambitieuze Claire (Kat Graham) weet niet wat haar overkomt wanneer ze verliefd wordt op de vrouw (Merritt Patterson) van haar baas (Sebastian Roché). Al snel moet ze zich zien te verdedigen terwijl ze stevig in de nesten zit. Mysterieuze thriller vol onverwachte wendingen …

‘Heatwave’ is vanaf 19 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Jackass Forever

Na meer dan tien jaar stilte is de Jackass-crew opnieuw klaar om je te entertainen! In ‘Jackass Forever’ gaan ze nog een stapje verder en haalt de originele crew mét enkele nieuwkomers de gekste en idiootste stunten uit. Wat dacht je van elektrische stoelen, kanonnen, parachutes en slangen? Je moet het zien om het te geloven …

‘Jackass Forever’ is vanaf 26 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus.

Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (VOD Premium)

In ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ schakelt professor Albus Dumbledore (Jude Law) Newt Scamander (Eddie Redmayne) in om een team te leiden tegen de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen). Het team komt veel obstakels tegen en komt oog in oog te staan met het gigantische leger van Grindelwald. Nu er zoveel op het spel staat is de vraag: hoe lang kan Dumbledore zich nog blijven verstoppen zonder zelf actie te ondernemen?

‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ is vanaf 30 mei beschikbaar in de Premium Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Uncharted

In de avonturenfilm ‘Uncharted’ gaat de jonge dief Nathan (Tom Holland) mee met de ervaren schattenzoeker Sully (Mark Wahlberg). Het doel: een fortuin bemachtigen dat 500 jaar geleden verloren ging. Alleen zijn ze niet de enigen die de schat op het spoor zijn. Ook de wrede Moncada (Antonio Banderas) vindt dat hij er recht op heeft, waardoor het een bloedstollende nek-aan-nekrace wordt.

‘Uncharted’ is vanaf 30 mei beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Sing 2

Koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten bereiden het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster genaamd Clay Calloway ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Ontdek of Buster en zijn enthousiaste entourage erin slagen een spektakel neer te zetten! 

‘Sing 2’ is vanaf nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top