Eden Hazard verschijnt op trainingsveld na operatie

La Liga | Eden Hazard (31) is vandaag op het trainingsveld verschenen bij Real Madrid, drie weken nadat bij een operatie een plaatje uit zijn rechterenkel werd verwijderd.

Door Belga

Deel dit nieuws

Op een foto op de website van de Koninklijke is te zien hoe Hazard individueel traint. 

Op 29 maart ging de Rode Duivel onder het mes. Hij liet een plaatje verwijderen uit zijn enkel. Er werd geschat dat hij vijf weken aan de kant zou staan. Hazard miste onder meer de dubbele confrontatie met zijn ex-club Chelsea in de Champions League, nadat hij eerder dit seizoen vaker dan hem lief was op de bank zat. Zijn laatste optreden dateert van 19 februari, toen hij vijf minuten mocht invallen tegen Alavés.

Real Madrid staat na 32 speeldagen aan de leiding in La Liga. De laatste speeldag is op 22 mei voorzien. In de Champions League speelt Real de halve finale tegen Manchester City op 26 april (in Manchester) en 4 mei (in Madrid).

De Rode Duivels treden begin juni in de Nations League aan tegen Nederland (3/06), Polen (8/06), Wales (11/06) en opnieuw Polen (14/06). Mogelijk kan bondscoach Roberto Martinez dan opnieuw op Hazard rekenen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top