Beleef een middag vol plezier, sport en spel met de Buitenspeeldag!

Kids | Op woensdag 20 april is het opnieuw Buitenspeeldag. Zowel Ketnet, Nickelodeon, VTM Kids als Studio 100 TV zetten vanmiddag hun schermen op zwart tot 17 uur. Het belooft een zonnige dag te worden dus deze dag is een buitenkansje om buiten te genieten van het weer of te sporten!

Door Proximus

Deel dit nieuws

De kans dat je in jouw buurt geen leuke activiteiten vindt is klein: maar liefst 204 van de 300 Vlaamse en Brusselse steden gemeenten organiseren boeiende activiteiten voor Buitenspeeldag. Vorig jaar kon Buitenspeeldag helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie, maar dit jaar lijkt het erop dat we met zijn allen buiten los kunnen gaan. 

Op www.buitenspeeldag.be kan je gemakkelijk een buitenspeelactiviteit op maat vinden. Je kan op leeftijd, plaats of soort activiteit zoeken en er is momenteel keuze uit bijna 280 activiteiten. Dat kan bijvoorbeeld een spannende zoektocht zijn die je met je familie kan doen, coole sportactiviteiten of interessante wedstrijden en spelletjes die je samen met je vrienden of klasgenoten kan spelen. Alles kan, niets moet.

Inspiratie

Als je nog twijfelt om mee te doen, kunnen de KetnetBand, Camille en #LikeMe je misschien over de streep trekken om vandaag toch je beste beentje voor te zetten. 

Afgelopen jaar maakten de KetnetBand het nummer "Gek Op Sport". We vinden dat de boodschap van dit liedje nog steeds actueel is en denken daarom dat het de moeite waard is om het nog eens te herhalen."Laat de zon in je hart", dat is wat we vandaag op de Buitenspeeldag letterlijk proberen te doen. Afgelopen jaar zaten we allemaal opgehokt binnen of was er buiten niet veel te doen. Gelukkig is dat dit jaar anders!Als je alles uit deze Buitenspeeldag wilt halen, kan dit nummer je misschien inspireren om vanaf het eerste moment je spieren los te maken en dit dansje te doen om wakker te worden..."Haal alles uit het leven" is één van de vele positieve boodschappen die Camille brengt in haar hit 'Mooie dag' van haar nieuwe album 'Vuurwerk'. Het nummer dateert van een jaar geleden maar is wat ons betreft ook perfect geschikt voor vandaag, want het is echt een mooie dag.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top