Real Madrid haalt dubbele achterstand op en wint nog bij Sevilla

La Liga | Real Madrid heeft zondag op bezoek bij Sevilla een 2-0 achterstand omgebogen in een 2-3 overwinning. Man-in-vorm Karim Benzema zorgde in blessuretijd voor de winnende treffer. In de tussenstand vergroot leider Real Madrid haar voorsprong op Sevilla tot vijftien punten. Nummer twee Barcelona volgt ook op vijftien punten, maar heeft nog twee matchen te goed. Maandagavond ontvangen de Catalanen Cadiz.

Door Belga

Deel dit nieuws

Thibaut Courtois stond bij de Madrilenen de hele partij tussen de palen. De Rode Duivel zag zijn ploeg snel op een dubbele achterstand komen. Hij had geen verhaal tegen een afgeweken vrijschop van Rakitic (21') en een intikker van Lamela (25').

Na rust tapte Real Madrid uit een ander vaatje. De bij de pauze ingevallen Rodrygo (50') duwde al snel de aansluitingstreffer tegen de touwen en Vinicius leek zijn ploeg een kwartier voor tijd langszij te brengen met een knappe trap. De scheidsrechter zag echter voorafgaand hands en keurde de treffer af. De 2-2 kwam er zeven minuten voor tijd toch nog. Invaller Nacho vlamde de gelijkmaker voorbij Sevilla-doelman Bono. Real ging nu voluit voor de zege en die kwam er nog in blessuretijd. Karim Benzema vervolledigde de Madrileense comeback met een harde knal, 2-3.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top