Nieuwe releases en originele series op Disney+ in mei

Series | De streamingreus Disney+ heeft zoals elke maand weer enkele langverwachte releases voor je klaarstaan in mei. Van een nieuw verhaal uit het ‘Star Wars’-universum tot een beenharde kijk naar politiegeweld in het Frankrijk van de jaren 80. Deze series moet je zeker in de gaten houden.

Door Proximus

Deel dit nieuws

How I Met Your Father

In de nabije toekomst vertelt Sophie haar zoon hoe ze zijn vader ontmoette. Het verhaal brengt ons terug naar het heden, waar Sophie en haar hechte vriendengroep aan het uitzoeken zijn wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden.

Ontdek ‘How I Met Your Father’ vanaf 11 mei op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Obi-Wan Kenobi

Tijdens het bewind van het Galactische Keizerrijk begint voormalig Jedi-meester Obi-Wan Kenobi aan een cruciale missie. Kenobi moet het opnemen tegen bondgenoten die vijanden zijn geworden en de toorn van het Keizerrijk het hoofd bieden.

Ontdek ‘Obi-Wan Kenobi’ vanaf 27 mei op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Oussekine

In de nacht van 5 december 1986 wordt de 22-jarige Malik Oussekine doodgeslagen door de politie. De staatsmachine treedt in werking onder leiding van Robert Pandraud. De familie Oussekine beseft al snel dat ze zal moeten strijden voor gerechtigheid en de waarheid aan het licht moet zien te krijgen. 'Oussekine' is een vierdelige miniserie over de strijd die de familie Oussekine aangaat. De serie staat stil bij de gebeurtenissen en we zien de familie hoop koesteren en desillusies verwerken. De serie schetst een beeld van een land in oproer.

Ontdek ‘Oussekine’ binnenkort op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Life & Beth

Het leven van Beth ziet er op papier goed uit. Iedereen met wie ze opgroeide is onder de indruk. Ze verdient goed als wijndistributeur, heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan. Wanneer Beth door een onverwacht incident gedwongen wordt zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voorgoed. Via flashbacks naar haar tienerjaren ontdekt Beth hoe ze is geworden wie ze is, en wie ze wil worden. We gaan mee op haar reis om een groter, gedurfder en authentieker leven op te bouwen. Ze leert zich uit te spreken en op een bewuste manier te leven. Een reis door het verleden is een grote bron van trauma's, humor en vooruitgang.

Ontdek ‘Life & Beth’ binnenkort op Disney+, beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top