Warzone: zo open je de kluizen van Rebirth Island

Esports | Drie kluizen, verspreid over het bekende Rebirth Island, bevatten loot die je kan helpen de zege te behalen. Maar hoe ontgrendel je deze beruchte caches? We leggen het stap voor stap uit!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Zoals je misschien al gemerkt hebt, heeft de laatste Warzone update veel veranderingen geïntroduceerd. De ontwikkelaars leverden een inspanning van formaat op Rebirth Island en hebben het beroemde eiland getransformeerd. Hoewel de meeste veranderingen duidelijk genoeg zijn, zijn er verschillende wijzigingen die iets meer aandacht vereisen om te worden opgemerkt.

Je hebt waarschijnlijk het verschijnen van een aantal gouden kluizen opgemerkt. Drie van deze kluizen verschenen op 11 april 2022, en zijn op verschillende locaties te vinden:

  • Onder de hut tussen de Docks en Bioweapons
  • Onder de Nova 6 fabriek
  • Aan de zijkant van de klif tussen Stronghold

Maar hoe ontgrendel je deze vaults?

Je moet maar een paar dingen doen om de kluizen te openen. Ten eerste moet je de zes afstandsbedieningen met een rood licht vinden die in de toiletten van de gevangenis zijn verstopt. Als je op alle zes remote controls hebt gedrukt, zouden de lichten uit moeten gaan. Je hoort dan een telefoon rinkelen in het midden van de gevangenis. Vind die telefoon, en noteer de code die de persoon aan de andere kant van de lijn geeft. De laatste stap is de gemakkelijkste: ga naar een van de drie genoemde locaties, en help jezelf!

Een kleine tip: we raden je aan om ondertitels aan te zetten, om zeker te zijn dat je de code correct noteert. En nog een laatste opmerking: nadat je de code in je bezit hebt, haast je dan met je team naar de kluizen. De codes zijn namelijk ook toegankelijk voor je tegenstanders.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top