Terugkeer van ‘Stranger Things’, een documentaire over Marilyn Monroe en de finale van ‘Ozark’: dit zijn de nieuwigheden op Netflix

Nieuws | Netflix heeft ook deze maand heel wat kijktoppers in petto die je maar beter aan je watchlist kan toevoegen! Dit zijn enkele van de nieuwe releases van de komende maand.

Door Pickx

Deel dit nieuws

The Mystery of Marilyn Monroe

Op 4 augustus 1962 verdween Marilyn Monroe in vreemde omstandigheden. Ze was pas 36 jaar oud toen ze levenloos in haar bed werd aangetroffen in haar woning in Brentwood, Los Angeles. De wetsdokter concludeerde dat het ging over een wanhoopsdaad, gepleegd door te veel barbituraten te slikken, maar velen geloven dat niet. Meerdere theorieën doen de ronde.

Zes decennia na haar tragische dood houdt het icoon uit het oude Hollywood nog steeds veel mensen bezig. In de jaren 50 kende ze wereldsucces als zangeres en actrice. Ze werd de mooiste vrouw ter wereld genoemd en schreef geschiedenis met haar pin-upstijl. Ze kwam naar het publiek toe over als de ideale vrouw, met een gracieus silhouet en een natuurlijke sex appeal. Op dit moment wordt gewerkt aan een biografische film met Ana de Armas in de hoofdrol, maar Netflix bereidt je nu al voor met deze documentaire van Emma Cooper, waarin je alles leert over haar vroegtijdige overlijden. Nooit eerder geziene video’s, foto’s en opnames storten ons weer in het onderzoek naar haar dood. Daarbij komen ook exclusieve interviews met personen die de ster persoonlijk hebben gekend.

Ontdek ‘The Mystery of Marilyn Monroe’ vanaf 27 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Ozark, seizoen 4 deel 2

Na vijf jaar spanning en intriges komt ‘Ozark’ tot een einde met het tweede deel van het vierde seizoen. De zeven eerste afleveringen van de vierde jaargang verschenen al op 27 januari op het streamingplatform, met als cliffhangers een dramatische moord. Wraak zal centraal staan in de laatste afleveringen van de reeks, nu de spanning tussen de familie Byrde, uitstekend vertolkt door Jason Bateman, Laura Linney, Sofia Hublitz en Skylar Gaertner, de lokale hillbilly Ruth Langmore (Julia Garner) en het Mexicaanse drugskartel meer dan ooit te snijden is. Bateman, die ook enkele afleveringen regisseerde, kijkt er alvast naar uit om de serie met een klapper te beëindigen.

Ontdek de laatste afleveringen van ‘Ozark’ vanaf 29 april op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Loin du Périph

Voor iedereen die in afwachting van het derde seizoen van ‘Lupin’ de brede lach van Omar Sy mist, komt de Franse ster met het nieuwe ‘Loin du Périph’ naar Netflix. Dat derde seizoen komt normaal ergens in 2023 uit. Tussendoor liet hij zijn rol van de gentleman-inbreker even vallen om in de huid te kruipen van een politieman die je misschien ook al kent. Tien jaar geleden schitterden Laurent Lafitte en Omar Sy namelijk samen in de humoristische film ‘De l’autre côté du Périph’. Met een nieuwe moordzaak op het bord keert het duo nu terug. Samen moeten ze een mysterie oplossen nadat de ene helft van een lijk opduikt in een Parijs’ station en de andere helft in een klein Alpendorp honderden kilometers verder.

Ontdek ‘Loin du Périph’ vanaf 6 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Workin’ Moms seizoen 6

Na vijf veelbekeken seizoen is ‘Workin' Moms’ weer terug op Netflix. De streamingdienst wist net de rechten op te kopen van de Canadese sitcom die op de zender CBC werd uitgezonden. Daarin volgen we jonge moeders Kate, Frankie, Anne en Jenny die als werkende moeders de wereld navigeren. Taboes worden opzij gezet in de Canadese productie die vooral de moderne, vrijgevochten vrouw in de bloemetjes zet. Zo worden situaties in beeld gebracht waar talloze jonge moeders zich ongetwijfeld in zullen herkennen.

Ontdek het zesde seizoen van ‘Workin’ Moms’ vanaf 10 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Bling Empire seizoen 2

Goed nieuws voor fans van reality-tv, want ‘Bling Empire’, de serie over het dagelijkse leven van rijke Aziatische Amerikanen krijgt een tweede seizoen. Juwelen, extravagante feestjes… het komt allemaal aan bod bij de groep vrienden die gevolgd woden door de camera’s van de programmamakers. De ene is een erfgenaam van een rijke zakenfamilie, de andere maakt deel uit van de aristocratie. In Los Angeles vonden ze elkaar.

In het tweede seizoen zien we onder andere Christine en haar echtgenoot Gabriel Chiu, die nazaat is van de Chinese Song-Dynastie, de Singaporese investeerder en makelaar Kane Lim, Zuid-Koreaans model Kevin Kreider en de half Japans en half Russisch erfgename van een wapenmagnaat Anna Shay terugkeren.

Ontdek het tweede seizoen van ‘Bling Empire’ vanaf 13 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Love, Death & Robots volume 3

Deze in verschillende eclectische stijlen geanimeerde sciencefiction van Tim Miller en David Fincher keert ook terug voor een derde seizoen. De eerste twee adembenemende seizoenen, waarvan het eerste in 2019 op Netflix verscheen, zorgden voor een kleine storm. Het is een van de meest unieke en experimentele titels van Netflix. Wat je van het derde seizoen mag verwachten, wordt door het streamingplatform vakkundig geheim gehouden, maar verwacht weer aan een anthologiereeks met uiteenlopende, maar los samenhangende verhalen. Zoals de titel verklapt, gaan ze in elk geval allemaal over de liefde, de dood en robots.

Ontdek volume 3 van ‘Love, Death & Robots’ vanaf 13 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Stranger Things seizoen 4 deel 1

Dit is misschien wel de meest langverwachte comeback van het jaar. Na de release van het derde seizoen van ‘Stranger Things’ bleef het drie jaar stil, maar eind deze maand krijgen we meer avonturen van de vriendengroep uit Hawkins. De pas uitgebrachte trailer belooft in elk geval een donkerder verhaal met nog meer horror-elementen dan tevoren. We knopen zes maanden na de gebeurtenissen van het vorige seizoen aan met Eleven, Mike, Dustin en de anderen. De krachten van Eleven zijn steeds zwakker geworden, dus wanneer nieuwe gevaren de kop opsteken is het nog maar de vraag hoe ze daarmee om zullen gaan. Het eerste deel van het vierde seizoen verschijnt op 27 mei, het tweede volgt op 1 juli. De makers kondigden al aan dat er een vijfde en laatste seizoen zal volgen.

Ontdek ‘Stranger Things’ seizoen 4 deel 1 vanaf 27 mei op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top