Nieuwe afleveringen van ‘Wat babyberen leren’ komen naar Cartoon Network

Kids | Ice Bear, Panda en Grizz zijn op zoek naar een thuis en nemen je mee op hun dolle avonturen. Het schattige trio komt vanaf 18 april naar Cartoon Network in gloednieuwe afleveringen van ‘Wat babyberen leren’.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De drie kleine beren maken talloze kleurrijke avonturen mee. De broertjes Ice Bear, Panda en Grizz krijgen een magische doos cadeau. Eerst lijkt het een gewone kartonnen doos te zijn, maar een vallende ster toont aan dat de doos meer zou kunnen zijn dan gedacht. Het ding kan hen transporteren naar waarheen ze maar willen, over sprookjesachtige landschappen.

En dat is nodig, want de babyberen reizen de hele wereld over in hun zoektocht naar een eigen thuis. Ze moeten een plek vinden waar ze zich helemaal thuis voelen. Onderweg komen ze vreemde, maar altijd vriendelijke karakters tegen, van sprekende groenten tot levende sneeuwpoppen. De beren beginnen een carrière als detective om te kunnen leven in een stad die wordt bewoond door insecten, gaan in een donkere, griezelige grot op zoek naar hun verdwenen doos en bezoeken een middeleeuws groentedorp.

Wat babyberen leren’ vertelt in de eerste plaats een verhaal van vriendschap en fantasie. Het is een spin-off van de animatieserie ‘Wat beren leren’ (‘We Bare Bears’ in het Engels). De visuele stijl is gedeeltelijk geïnspireerd door Japanse anime. En om in de Aziatische sferen te blijven, zijn de originele stemmen ingesproken door K-popgroep TRI.BE.

Het resultaat is een animatiereeks die zowel voor kinderen vanaf 7 jaar als voor ouders iets in petto heeft.

Kijk vanaf 18 april doordeweeks om 15u25 naar de gloednieuwe serie 'Wat babyberen leren', alleen bij Cartoon Network!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top