'Jonge Wolven', een van de meest persoonlijke Clouseau-albums die Koen en Kris Wauters afleveren

Muziek | Met 'Jonge Wolven' presenteren de Wauters-broers alweer hun veertiende album. Dit keer is het echt een intiem werkstuk geworden, met verschillende persoonlijke nummers. Op Eén kan je donderdag 14 april kijken naar een showcase van het album.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Op 25 maart maakten Clouseau hun nieuwste plaat 'Jonge Wolven' wereldkundig. De release van dit album werd extra gepromoot met een exclusieve showcase in de muziekstudio's van EMG Belgium in Vilvoorde. Wie er toen niet bij kon zijn, kan donderdag op Eén kijken naar de uitzending van het volledige concert.

In deze showcase brengen Koen en Kris Wauters natuurlijk nummers uit hun nieuwste album 'Jonge Wolven', maar als we enkele media mogen geloven, hebben ze naar verluidt ook enkele verrassingen klaar voor de fans. Eén van de specialere momenten in het concert zijn de duetten die de Wauters-broers hebben gebracht met onder meer Geike Arnaert, Metejoor en Ruben Block.

Clouseau intiem

Echte Clouseau-fans is het ongetwijfeld niet ontgaan dat een aantal van de nummers een heel persoonlijke inslag heeft, met name de huwelijksbreuk van Koen Wauters met zijn vrouw, Valerie De Booser maar evengoed de breuk van Kris Wauters met zijn partner. Koen en zijn vrouw zijn in alle vriendschap uit elkaar gegaan, maar vanzelfsprekend doet scheiden nog steeds lijden - ook zonder kwade gevoelens. Zo schemeren in nummers als 'Stil', 'Vage Herinnering' of 'Nu gaat het gebeuren' de pijn door die Koen Wauters moet hebben gevoeld na de breuk.

Wil je zelf horen hoe emotioneel deze nummers in het echt klinken? Kijk 'Jonge Wolven' op donderdag 14 april om 21u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top