Nog meer intriges in het vijfde seizoen van 'Elite'

Films | Nu het vijfde seizoen van de Spaanse hitserie beschikbaar is op Netflix, vertelt Proximus Pickx je meer over wat je kunt verwachten van de nieuwe afleveringen van 'Elite'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De Netflixserie 'Elite' volgt rijke studenten die naar de fictieve middelbare school Las Encinas in Spanje gaan. De serie wordt weleens vergeleken met 'Gossip Girl', omwille van de schandalen en de rijkeluisstudenten. Het concept werkt alleszins, want nog voor seizoen vier op Netflix kwam, werd al bekendgemaakt dat er een vijfde zou komen. En die afleveringen zijn net aangekomen op het streamingplatform. 

Netflix heeft de komst van twee nieuwe castleden aangekondigd: de Argentijnse actrice Valentina Zenere ('Soy Luna') en de Braziliaanse acteur André Lamoglia ('Juacas'). Mencía (Martina Cariddi), Samuel (Itzan Escamilla), Omar (Omar Ayuso), Rebeka (Claudia Salas), Patrick (Manu Rios) en Ari (Carla Díaz) zijn ook weer van de partij. Maar, wetende dat de show graag nieuwe personages introduceert, zou de cast van het vijfde seizoen ons wel eens voor verrassingen kunnen stellen. 

Wordt Armando's lichaam ontdekt?

Na een vierde seizoen vol sensatie en schandalen, met de dood van Armando en Mencía die niet langer in gevaar verkeert, zou seizoen vijf van 'Elite' zich kunnen concentreren op een gloednieuw mysterie. Maar als Armando's lichaam wordt gevonden, kunnen alle personages door de politie worden ondervraagd. Guzmán en Ander zoudens zelfs een comeback kunnen maken, vooral omdat het Guzmán is die Armando vermoord heeft. Al hopen Samuel en Ari natuurlijk dat Guzmán wegblijft, zodat hun relatie eindelijk een kans krijgt. Mencía en Rebeka blazen hun relatie ook opnieuw leven in, terwijl Omar, Cayetana en Patrick helemaal klaar zijn om nieuwe datingpartners te vinden.

Ontdek ‘Elite’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top