Niet te missen op tv deze week: spraakmakende documentaires, actiefilms en een komedie

Films | De tweede week van de paasvakantie is aangebroken. En ook deze heilige week vond Proximus Pickx weer heel wat leuke titels die ‘s avonds op de buis vertoond worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van twee spraakmakende documentaires, een psychologische thriller, een spannende actiefilm en een doldwaze komedie?

Door Proximus

Deel dit nieuws

Louis Theroux: Forbidden America

De Britse documentairemaker Louis Theroux trekt voor deze nieuwe driedelige documentaire naar de Verenigde Staten om daar de lokale extreemrechtse beweging van nabij te bekijken. Hij ontmoet de leden van de extreemrechtse gemeenschappen die onder andere racistisch, homofoob en antisemitisch zijn en probeert te begrijpen hoe de mensen in het leven staan en welke veranderingen zij beogen in de VS.

Bekijk de eerste aflevering van ‘Louis Theroux: forbidden America’ op maandag om 19u00 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'The Sixth Sense'

Cole Sear (Haley Joel Osment) is een achtjarig jongetje met een duister geheim: hij kan dode mensen zien en zij hem ook. Hij durft er met niemand over praten, buiten met kinderpsycholoog Malcolm Crowe (Bruce Willis) die empathie toont voor het jongetje. Crowe verdiept zich in de morbide getuigenissen van Sear en stuit gaandeweg op een bovenmenselijke ontdekking die zijn eigen persoonlijke leven op zijn kop zet…

Bekijk ‘The Sixth Sense’ op dinsdag om 22u50 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Haar naam was Grace Kelly

In deze documentaire krijgen we het verhaal te zien van wijlen prinses Grace van Monaco. Vrienden en familie van Grace Kelly getuigen voor de camera hoe de actrice, die later prinses van Monaco werd, als vrolijke moeder door het leven ging voordat ze in 1982 het leven liet tijdens een auto-ongeluk. De familie Grimaldi toont voor het eerst ook originele videobeelden uit het privéleven van de prinses.

Bekijk ‘Haar Naam was Grace Kelly’ op woensdag om 21u30 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

'Glass'

Beveiligingsexpert David Dunn (Bruce Willis) is in het reine gekomen met zijn superkrachten en is nog steeds op zoek naar Kevin Wendell Crumb (James McAvoy), een seriemoordenaar die verantwoordelijk is voor een aantal ontvoeringen in Philadelphia. Dunn komt Crumb op het spoor, maar de confrontatie leidt tot een arrestatie en een gedwongen opname van beide heren in een psychiatrische instelling. Daar maken ze kennis met psychiater Ellie Staple (Sarah Paulson) en aartsvijand Elijah Price (Samuel L. Jackson).

Bekijk ‘Glass’ op donderdag om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


'Grown Ups 2'

Lenny Feder (Adam Sandler) heeft het gezien in Los Angeles en keert met zijn familie terug naar zijn geboortestad in Connecticut waar hij samen met zijn vrienden opgegroeide. Daar denkt hij met zijn kroost en vrienden een rustiger leven te kunnen gaan leiden, maar dat draait anders uit. Lenny merkt bovendien dat er nieuwe wetten heersen in het stadje en dat niet hij, maar al zijn oude kennissen en nieuwe pestkoppen, het voor het zeggen hebben in het stadje.

Bekijk ‘Grown Ups 2’ op vrijdag om 22u05 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top