ESL Benelux: Eindhoven gaststad voor Spring Split Grand Finals

Esports | Op 30 april zal de Dynamo in Eindhoven gastheer zijn voor de finale van het ESL Proximus Benelux Championship. Dit is een van de eerste esportevenementen dat in person wordt gehouden sinds het begin van de pandemie, en mag je dus zeker niet missen!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Anderhalve week na het einde van het reguliere seizoen van het ESL Proximus Benelux Championship, weten we eindelijk iets meer over de eindfase van dit lentesegment. Zoals gebruikelijk zullen de vier gekwalificeerde teams offline tegen elkaar strijden, in een arena met publiek.

Op 30 april worden de play-offs van de Spring Split gehouden in Eindhoven, en meer bepaald in de Dynamo. Het wordt het eerste evenement dat ESL in 2022 zonder beperkingen in de Benelux organiseert. Hoewel er nog weinig details bekend zijn over de kaartverkoop, zullen tickets rond de 5 euro kosten.

Lucky you: dit ticket is niet enkel goed voor de finale van het ESL Benelux Proximus Championship. In hetzelfde gebouw wordt door Tax Deluxe een Super Smash Bros Ultimate-toernooi georganiseerd, waar je met je ticket ook toegang tot krijgt!

Ter herinnering, de laatste vier die het tegen elkaar zullen opnemen in de eindronde van de competitie zijn al bekend. eClub Brugge en Project Eversio, die zich als eerste kwalificeerden, keren terug naar de knock-outfase van de competitie, net zoals vorig seizoen. The Dice en LowLandLions voegden zich op de laatste dag van het reguliere seizoen aan de line-up toe.

Houd onze website dus in de gaten, want de datum voor de ticketverkoop wordt binnenkort bekendgemaakt!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top