De acteurs van de thriller 'Deep Water' praten met 'Fresh Screens’

Films |

Zoals elke week wordt in ‘Fresh Screens’ op Pickx+ het laatste bioscoopnieuws besproken. In deze aflevering van het programma kom je alles te weten over de erotische thriller 'Deep Water' en de ervaringen op de set van de Hollywoodsterren Ben Affleck en Ana de Armas. Hier is alles wat je moet weten over deze film die de begrippen loyaliteit en jaloezie ter discussie stelt.

Door Pickx

Deel dit nieuws

‘Deep Water' volgt het zeer speciale koppel Vic en Melinda. Op het eerste gezicht lijken ze een perfecte relatie te hebben. Maar in werkelijkheid laat Vic toe dat zijn vrouw vele affaires heeft om een scheiding te voorkomen. Melinda heeft de ene minnaar na de andere in een pervers spel van provocatie en voyeurisme met haar man.

De film verandert in een thriller wanneer een van Melinda's partners wordt vermoord. De plot wordt duister en complex, met thema's als moord en wraak. Het is juist dit aspect dat Bondgirl Ana de Ambras goed vond aan het script, zegt ze tegen ‘Fresh Screens’. "Thrillers zijn absoluut mijn favoriete genre", aldus de actrice.

De Cubaanse en Spaanse Ana de Armas deelt de affiche met Ben Affleck die in ‘Deep Water’ dus de rol van haar man speelt. Dat die relatie heel overtuigend overkomt op het scherm is niet verwonderlijk als je weet dat ze tot januari 2021 ook een echt koppel vormden. De twee acteurs mogen ondertussen dan niet meer samen zijn, dat ze een intense band hebben gehad is duidelijk zichtbaar in de interacties tussen Vic en Melinda.

Voyeurisme en psychologie

Voor Ben Affleck gaat de film vooral over "menselijke seksualiteit en psychologie". "Het centrale thema is jaloezie, en hoe deze emotie een relatie kan versterken, of volledig vernietigen. De film stelt de vraag wat de basis van een goede relatie is." In 'Deep Water' zijn de protagonisten te ver gegaan en kunnen ze niet meer terug...

Regisseur Adrian Lyne legt aan Pickx+ uit hoe hij deze spanning gemengd met medeplichtigheid wilde creëren. "Er is een scène waarin Vic Melinda betrapt met een minnaar, hij kijkt naar hen door het raam. Ze kruist zijn blik, maar ze gaat verder zonder zich te schamen dat ze op heterdaad is betrapt. Je krijgt het vreemde gevoel dat ze het ook een beetje voor hem doet, die naar haar kijkt."

Het lijdt geen twijfel dat deze erotische thriller je nieuwsgierigheid zal prikkelen. Ontdek meer over de cast in 'Fresh Screens', evenals al het andere filmnieuws.

Meer weten over ‘Deep Water’ en ander filmnieuws? Ontdek ‘Fresh Screens’ op zondag 10 april om 19u00 op Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je het Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263. Ontdek het volledige aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx.

‘Deep Water' is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top