Viktor Hargreeves, de Sparrows... dit is wat we al weten over seizoen 3 van 'The Umbrella Academy’

Series |

Seizoen 3 van de serie 'The Umbrella Academy' is binnenkort te zien op Netflix! Op 22 juni kun je het vervolg ontdekken van de avonturen van de superhelden Klaus, Luther, Allison, Cinq, Diego en... Viktor! Elliot Page zal het centrale personage Viktor, de jonge Hargreeves die geluid kan omzetten in een vernietigende kracht, blijven spelen. Proximus Pickx maakt van de gelegenheid gebruik om je te vertellen wat we al weten over dit nieuwe seizoen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Acteur Elliot Page heeft op zijn Twitter-account laten weten dat zijn personage in de serie 'The Umbrella Academy' voortaan Viktor Hargreeves heet. Een voor de hand liggende verandering als je weet dat de ster zelf in december 2020 uit de kast kwam als trans man. De vraag lag op ieders lippen: wat voor invloed zal dit hebben op zijn personage? Het antwoord is evident.

In dit derde seizoen zal Viktor zijn transitie maken. De gevolgen van deze onthulling op de plot zijn uiteraard nog niet bekend, maar het scenario belooft alvast even spannend te zijn als de gelijknamige comics waarop de serie is geïnspireerd en het zorgt er voor dat de fans toch ook met de nodige opwinding de terugkeer van hun favoriete serie tegemoet zien. Vooral omdat seizoen 2 eindigde met een ongelooflijke verrassing: het tijdreizen van de broers en zussen van het superheldenteam had een grote invloed op het heden, zozeer zelfs dat de Sparrows, een keihard en behoorlijk onfris groepje, het over heeft genomen van de disfunctionele familie.

Seizoen 3: De krachten van de Sparrows

Seizoen 2 liet ons achter met een intrigerende ontmoeting tussen de broers en zussen van de Hargreeves-familie en de Sparrows, een ongeregeld zootje dat hen heeft vervangen als gevolg van het switchen van hun tijdlijnen. We kunnen dus uitkijken naar zes nieuwe personages met unieke en sterke krachten. Dankzij de strips kunnen we je al meer vertellen over hun persoonlijkheden, maar ook over hun ongewone gaven.

Eén personage dat we al kennen is Ben. Hij is een van de Hargreeves-broers maar als kind stierf hij tijdens een missie. Zijn geest kan wel nog met zijn broer Klaus contact hebben, ook omdat een van de krachten van Klaus is dat hij met de doden kan communiceren. In zijn nieuwe versie is Ben nog levend, maar hij ziet er niet erg sympathiek uit... Het is moeilijk te zeggen of hij dezelfde krachten zal hebben, namelijk het vermogen om te veranderen in een angstaanjagend schepsel uit een andere dimensie.

Over de andere leden van de Sparrows is nog niet veel bekend. De leider van de bende is niemand minder dan Marcus, de nummer 1. Net als Luther bezit hij bovenmenselijke kracht en is hij een echte gespierde kolos. Hij houdt de familie bijeen en leidt hen op hun missies. Zijn zus Fei draagt dan weer een zonnebril om de vele littekens rond haar ogen te verbergen. In de stripverhalen is dat omdat ze laserstralen kan afschieten. Het kan zijn dat die kracht van haar ook in serie te zien zal zijn.

Er is ook Alphonso, die ook behoorlijk wat littekens heeft. En dat is vrij logisch aangezien hij wonden aan zijn vijanden kan toebrengen door ze op zijn eigen lichaam te veroorzaken... Zijn zuster Sloane zou de kracht kunnen hebben om te genezen, net zoals dat het geval is in de comics. Dan is er ook nog Jayme, nummer zes op de lijst. Haar krachten zijn onduidelijk. Nummer zeven van de bende, tot slot, is Christopher. Hij is het meest intrigerend, want hij heeft geen menselijke vorm maar ziet er eerder uit als een zwevende kubus... Hij zou in staat zijn om temperaturen te controleren en telekinese te doen.

Ontdek 'The Umbrella Academy' vanaf 22 juni op Netflix.  Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top