‘Clifford the Big Red Dog': als een grote rode hond ravage aanricht in New York

Kids |

Hier is de ideale film die je dit weekend samen met het hele gezin knus in de zetel kan bekijken. ‘Clifford the Big Red Dog' vertelt het verhaal van een schoolmeisje dat ontdekt dat de hond die ze heeft geadopteerd plotseling is uitgegroeid tot een zeven meter grote reuzenhond. Je vindt dit fantastische stadsavontuur terug in de Proximus VOD-catalogus.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Emily Elizabeth heeft het moeilijk om zowel thuis als op school haar draai te vinden. Totdat ze een kleine rode puppy ontdekt die voorbestemd is om haar beste vriend te worden. Maar wanneer Clifford in de ouderlijke flat in New York City in een gigantische hond verandert, heeft een genetisch bedrijf dat dieren groter wil maken plots een bijzondere belangstelling voor Emily's protegé. Emily en haar oom Casey moeten op avontuur door de straten van New York om de hond te redden. Ondertussen laat Clifford niemand onverschillig en leert hij Emily en haar oom ook enige levenslesjes, zoals de ware betekenis van elkaar aanvaarden zoals je bent en wat onvoorwaardelijke liefde nu juist betekent, terwijl hij ook uitgroeit tot de mascotte van New York City.

Clifford the Big Red Dog' is gebaseerd op de kinderboeken van de Amerikaanse schrijver en cartoonist Norman Bridwell. Die boeken werden in het begin van de jaren 2000 door Scholastic Studios al eens geadapteerd tot een animatieserie. In tegenstelling tot die serie is dit een live action-film waarin alleen Clifford door speciale effecten tot leven is geroepen. De cast bestaat onder meer uit Darby Camp als Emily, een jonge actrice die fans van 'Big Little Lies' meteen zullen herkennen. De rol van Emily's oom wordt gespeeld door Jack Whitehall, een Britse komiek en acteur. Ook John Cleese, een van de leden van Monthy Python, heeft een rol!

‘Clifford the Big Red Dog' is beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top