Haast je naar de cinemazalen voor deze nieuwe releases

Films | Enkele grote titels, zoals een langverwachte superslechterikkenfilm en een animatiefilm gebaseerd op een populair spelletje, komen deze week in de zalen. Proximus Pickx plukt er enkele nieuwigheden uit en presenteert je de filmreleases die je deze week niet mag missen.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Marvel Studio's Morbius

Morbius’, een verhaal dat zich afspeelt in de wereld van Spider-Man, wordt al lang verwacht maar komt nu eindelijk in de zalen. We zien daarin Dr. Morbius, een wetenschapper die door een mislukt experiment een vampier wordt. Hij loopt een zeldzame bloedziekte op en probeert te vermijden dat anderen hetzelfde lot overkomt. Hij lijkt een geneesmiddel te hebben gevonden, maar dan blijkt zijn medicijn een vreselijk neveneffect te hebben. Het geneesmiddel is slechter dan de ziekte.

Het personage Morbius zag voor het eerst het levenslicht in de ‘The Amazing Spider-Man’-stripverhalen uit 1971. Hij is een van de populairste tegenstanders van de superheld geworden en zijn verhaal is nu eindelijk in een film gegoten. In de hoofdrol zien we niemand minder dan Jared Leto, intussen niet meer onbesproken in het superheldengenre.

Sonic the Hedgehog 2

De blauwe egel Sonic is weer terug op het witte doek. De populaire mascotte van de Japanse videogameontwikkelaar SEGA neemt ons voor de tweede keer mee in een een verhaal waarin hij opnieuw de wereld moet redden. Dr. Robotnik (Jim Carrey) is weer van de partij en is samen met een nieuwe handlanger op zoek naar een edelsteen die hem de mogelijkheid zou geven om een samenleving in één klap uit te vegen. Het is aan Sonic om de edelsteen eerst te vinden en te vermijden dat die in de verkeerde handen terechtkomt.

Ben Schwartz is terug als de stem van Sonic de blauwe egel en James Marsden kruipt weer in de huid van de sympathieke sheriff van Green Hills. Nieuw in de stemmencast is Idris Elba als Knuckles de mierenegel.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top