Amy Schumer: “Ik wilde Zelensky in de Oscars betrekken”

Films | Comedienne Amy Schumer, een van de drie gastvrouwen van de Oscars dit jaar, wilde eigenlijk een momentje inlassen om aan Oekraïne te denken. Dat zei ze in ‘The Drew Barrymore Show’. Die aflevering kan je vanavond bekijken op Pickx+.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Drew Barrymore interviewde de comedienne en actrice deze maand in haar praatprogramma naar aanleiding van de Oscaruitreiking van afgelopen weekend, een show die door haar, Wanda Sykes en Regina Hall werd gepresenteerd. In het interview vertelde Schumer over hoe ze de show wilde aanpakken. “Voor velen is het een vakantie, een manier om mensen even alles te laten vergeten”, zei ze. Maar zij zelf wilde toch graag van de spotlights gebruik maken om even aan te kaarten wat er in de wereld gaande is. “Er kijken zo veel mensen, ik vind dat het een goede kans is om een paar dingen aan te kaarten.”

Schumer had een concreet idee waarmee ze naar de makers van de ceremonie stapte. “Ik wilde een manier vinden om Zelensky te laten inbellen. Of hij kon een video opnemen. Ik zou niet bang zijn om zo ver te gaan, maar jammer genoeg ben ik niet degene die de Oscars produceert.” Het idee kreeg kritiek, maar ook steun van enkele grote acteurs en het statement werd opgepikt door media als CNN en Variety.

Normaal komen nieuwe afleveringen van ‘The Drew Barrymore Show’ pas twee weken na uitzending in de Verenigde Staten in België uit op Pickx+, maar voor deze aflevering maakt Proximus een uitzondering. De nieuwe aflevering, met het interview met Amy Schumer, komt vanavond al op de buis, om 19u en om 23u45.

‘The Drew Barrymore Show’ is vanavond om 19 en om 23u45 beschikbaar op de exclusieve zender Pickx+ (zender 13). Woon je in Brussel en heb je een Nederlandstalig tv-optie van Proximus? Dan vind je Pickx+ terug op zender 263! Ontdek het volledig aanbod van Pickx+ via de tv-optie ‘Pickx All Stars’ van Proximus Pickx!

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top