LEC: ontdek het All Pro Team van de Spring Split 2022

League of Legends | Zoals aan het einde van elk regulier seizoen heeft de LEC-community zijn All Pro-team gekozen. Zo worden de beste spelers van de Split op elke positie beloond. Riot Games heeft de resultaten van deze stemming maandagavond bekendgemaakt.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het reguliere seizoen van de Spring Split 2022 is meer dan twee weken geleden geëindigd. De verschillende ploegen die zich voor de play-offs hebben geplaatst, zijn nu bezig met hun voorbereidingen om zo ver mogelijk in de competitie te raken. Terwijl ze zich voorbereiden op de toekomst, stonden de prestaties uit het verleden van de spelers maandag in de schijnwerpers.

Zoals aan het eind van elk segment werd een panel van experts en vaste leden van de competitie ingeschakeld om de beste spelers van het seizoen te selecteren. Het panel bestond uit vertegenwoordigers van de teams, journalisten en de verschillende omroepen die de competitie uitzenden.

© Riot Games

Gezien de resultaten van de ploeg – de eerste plaats van het reguliere seizoen – is het geen verrassing dat er twee spelers van Rogue in het eerste team staan: de recente Koreaanse rekruut Kim “Malrang” Geun-seong en toplaner Andrei “Odoamne” Pascu.

In de midlane veroverde de Fransman Vincent “Vetheo” Berrié de eerste plaats. De jonge speler diende letterlijk als een beschermengel voor zijn team Misfits, door verschillende keren wedstrijden te redden die de verkeerde kant uit gingen.

© Riot Games

Ook de botlane zorgt niet voor verrassingen. De Fnatic-botlane, Elias “Upset” Lipp en Zdravets “Hyllisang” Iliev Galabov, wordt beschouwd als de beste botlane van het Westen en is ook aanwezig in dit All-Stars team.

Opmerkelijk is de aanwezigheid van de Belg Raphaël “Targamas” Crabbé in het team dat op de derde plaats staat. Een mooie beloning voor de jonge speler, die aan het begin van deze split zijn comeback maakte in de LEC.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top