De toppers van Netflix die je niet mag missen

Series | Heb je nog iets nieuws nodig om te kijken deze week? Proximus Pickx geeft een overzicht van de films en series die op dit moment het populairst zijn bij Netflix-gebruikers in België.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Black Crab

Deze Zweedse film gaat over een soldate die een geheime missie leidt die de burgeroorlog in haar land zou kunnen laten stoppen. In een post-apocalyptische wereld, die in puin ligt door oorlog en klimaatveranderingen, moeten zij en vijf andere soldaten een mysterieus pakket vervoeren. Deze thriller, gebaseerd op de roman 'Svart krabba' van Jerker Virdborg uit 2002, is geregisseerd door Adam Berg en is een ‘hidden gem’ die je maar best snel kan ontdekken!

Ontdek ‘Black Crab’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Rescued by Ruby

Deze prent is geïnspireerd door een waargebeurd verhaal. Politieagent Grant Gustin Dan heeft een grote droom: lid worden van een elite K-9-eenheid. Die droom lijkt niet in vervulling te gaan omdat niemand hem een kans wil geven. Zijn leven neemt een andere wending wanneer hij de hond Ruby uit een asiel haalt. Kan hij Grant zijn droom alsnog waarmaken?

Ontdek ‘Rescued by Ruby’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Bad Vegan

Deze Netflix-serie, geregisseerd door Chris Smith, gaat over de veganistische restauranthouder Sarma Melngailis en haar man Shane Fox. 'Bad Vegan' vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van een oplichting. Sarma laat zich inpalmen door Shane, die haar laat geloven dat hij haar dromen kan laten uitkomen. Geniet van deze serie, mét een verrassende ontknoping.

Ontdek ‘Bad Vegan’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Top Boy

Het tweede seizoen van de serie 'Top Boy' is in volle gang op Netflix. In de remake van de serie ‘Top Boy: Summerhouse' zien we rapper Ashley Walters, die niet alleen bekend is onder zijn muzikale pseudoniem Asher D, aan het werk. Hij is echter ook acteur en in deze Britse detectiveserie speelt hij de hoofdrol. Hij kruipt er in de huid van Dushane, een drugsdealer die zich probeert op te werken in het wereldje. Er valt veel spanning en drama waar te nemen in de de criminele onderwereld van Londen.

Ontdek ‘Top Boy’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Pieces of Her

Deze serie met acht afleveringen - met actrices Bella Heathcote en Toni Collette - is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karin Slaughter. Daarin wordt het verhaal weergegeven van Andrea, die de daden van haar moeder begint te ontrafelen en hun hele familierelatie een nieuwe wending ziet nemen. Ze wil antwoorden krijgen op heel wat vragen en de jonge vrouw begint een gevaarlijke reis doorheen de Verenigde Staten, waarin ze de donkerste geheimen van haar familie zal ontdekken.

Ontdek ‘Pieces of Her’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top