Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Nieuw in de Proximus VOD-catalogus: grote titels die je niet wil missen!

Door MF

Deel dit nieuws

Clifford the Big Red Dog

In ‘Clifford the Big Red Dog’ leer je de allerliefste en -grootste hond in de filmwereld kennen. Wanneer de jonge Emily Elizabeth (Darby Camp) van een magische dierenredder (John Cleese) de kleine, rode puppy Clifford krijgt, is ze dolgelukkig. Ze schrikt zich de volgende ochtend wel een hoedje, want Clifford is enorm gegroeid … Samen met haar gekke nonkel Casey (Jack Whitehall) en de speelse hond maakt ze New York onveilig. Ga mee op avontuur! 


‘Clifford the Big Red Dog’ is vanaf 31 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The French Dispatch

In de komedie ‘The French Dispatch’ neemt regisseur Wes Anderson (‘The Royal Tenenbaums’ (2001), ‘Moonrise Kingdom’ (2012), ‘The Grand Budapest Hotel’ (2014)) je mee in een ‘liefdesbrief aan journalisten’. Het team van de krant ‘Liberty, Kansas Evening Sun’ maakt een laatste nummer na het overlijden van de hoofdredacteur. Drie opmerkelijke verhalen worden in beeld gebracht. Laat je verrassen door verschillende stemmen en een indrukwekkende cast met onder andere Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet en Lyna Khoudri.

‘The French Dispatch’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The King's Man

De spionagefilm ‘The King’s Man’ vertelt wat er gebeurde voor ‘Kingsman: The Secret Service’ (2014) en ‘Kingsman: The Golden Circle’ (2017). Wanneer een groep van de verschrikkelijkste criminelen en sluwste tirannen ter wereld van plan is om een oorlog op te zetten, wordt gekeken naar één man om de mensheid te redden. Dit is het spannende ontstaansverhaal van de inlichtingendienst ‘The King’s Man’! Met Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou en Charles Dance.

‘The King’s Man’ is vanaf 7 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Scream

‘Scream’ is de vijfde horrorfilm in de ‘Scream’ reeks en een rechtstreeks vervolg op ‘Scream 4’ (2011). Vijfentwintig jaar na de reeks brutale moorden in het kleine stadje Woodsboro is student Tara Carpenter (Jenna Ortega) alleen thuis. Ze wordt aangevallen door Ghostface en komt in het ziekenhuis terecht. Is dit het begin van een nieuwe reeks moorden? De bewoners houden alvast hun hart vast … Met ook de bekende gezichten van Marley Shelton, Skeet Ulrich, Courteney Cox, David Arquette en Neve Campbell.

‘Scream’ is vanaf 7 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Spider-Man: No Way Home

In ‘Spider-Man: No Way Home’ is Peter Parker (Tom Holland) voor het eerst zijn anonimiteit kwijt en weet iedereen dat hij Spider-Man is. Peter kan beide rollen nog moeilijk gescheiden houden, wat zijn geliefden in gevaar brengt. Hij roept de hulp in van Doctor Strange (Benedict Cumberbatch) om zijn identiteit weer te verhullen, maar daardoor brengt hij de hele wereld in gevaar. Kan hij zijn fout nog rechtzetten?

‘Spider-Man: No Way Home’ is vanaf 11 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

House of Gucci

Het drama ‘House of Gucci’ zit echt vol met drama. Leer de familie Gucci en hun mode-imperium kennen van binnenuit via het verhaal van Patrizia Reggiani (Lady Gaga), die als outsider trouwt met erfgenaam Maurizio Gucci (Adam Driver). Kunnen passionele liefde en onbeheersbare ambitie naast elkaar bestaan? Met ook topacteurs Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek en Al Pacino.

‘House of Gucci’ is vanaf 12 april beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Batman

In de donkerste ‘Batman’-film tot nu toe, ‘The Batman’, schittert Robert Pattinson als de uitgebluste Bruce Wayne overdag en de onvermoeibare Batman ’s nachts. Al twee jaar lang bestrijdt Batman criminelen in Gotham uit wraak, maar na de moord op de burgemeester door een zeker Riddler (Paul Dano) begint hij zichzelf in vraag te stellen. Met Zoë Kravitz als Catwoman, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis en een onherkenbare Colin Farrell.

‘The Batman’ is vanaf 18 april beschikbaar in de Proximus VOD Premium selectie. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top