Nieuw in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus

Films | Spanning, fantasie, komedie … Ontdek hier de nieuwe films in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus!

Door MF

Deel dit nieuws

Yummy

‘Yummy’ is de eerste Belgische zombiefilm en een mix van horror en komedie. Een jong koppel, Alison (Maaike Neuville) en Michael (Bart Hollanders), en Alisons moeder Sylvia (Annick Christiaens) reizen naar een Oost-Europees ziekenhuis om er goedkoop plastische chirurgie te laten uitvoeren. Eens aangekomen, bevrijden ze een vrouw die als proefkonijn gebruikt wordt. Helaas blijkt zij – nat als de rest van het ziekenhuis – niet zo onschuldig als ze dachten.

‘Yummy’ is nu beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

I See You

In de horrorfilm ‘I See You’ verdwijnt de jonge Justin (Riley Caya) tijdens een fietstocht in het park. Niet veel later wordt ook een ander jongetje ontvoerd. Detective Greg Harper (Jon Tenney) moet de zaken onderzoeken, terwijl zijn thuissituatie met zijn vrouw (Helen Hunt) en zoon (Judah Lewis) moeilijk is. Alsof dat nog niet genoeg is, beginnen vreemde dingen te gebeuren in het huis van de familie Harper. Wie pest wie zo gruwelijk en waarom?

‘I See You’ is vanaf 1 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Chaos Walking

In de dystopische film ‘Chaos Walking’ leeft Todd (Tom Holland) in de nabije toekomst in een wereld met een donker geheim. Alle vrouwen zijn verdwenen en alle gedachten van alle mannen zijn zichtbaar door ‘the Noise’. De wereld wordt op zijn kop gezet wanneer Viola (Daisy Ridley) neerstort op de planeet. Todd wil haar beschermen, maar dat kan niet zonder zijn eigen kracht te ontdekken. Met ook Mads Mikkelsen, Demián Bichir en Cynthia Erivo.

‘Chaos Walking’ is vanaf 7 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Meskina

De Nederlandse romantische komedie ‘Meskina’ werd bedacht door de Nederlands-Marokkaanse cabaretière Soundos El Ahmadi. Leyla (Maryam Hassouni) is dertig, maar heeft geen job, geen man en geen kinderen, waardoor ze bestempeld wordt als een ‘meskina’ of ‘iemand die zielig is’. Haar familie besluit haar te koppelen, maar Leyla is vastbesloten om eerst voor zichzelf uit te zoeken wat ze wil in het leven.

‘Meskina’ is vanaf 11 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

De Flummels

Een glimlach op je gezicht. Dat is wat er gebeurt bij het kijken naar ‘De Flummels’! In het jaar 1835 leven Flummels, schattige diertjes die lijken op donuts, op de Galapagoseilanden. Ed en zijn zusje Bo proberen hun populariteit op te krikken bij de andere Flummels, maar komen daardoor in de problemen. Ze maken per ongeluk een rijdreis en komen terecht in het jaar 2021. Hoe komen ze weer thuis?

‘De Flummels’ is vanaf 14 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Minari

Het prachtige drama ‘Minari’ is bekroond met een Oscar voor ‘Best Performance by an Actress in a Supporting Role’ (Youn Yuh-jung) en een Golden Globe voor ‘Best Foreign Language Film’. De Koreaans-Amerikaanse familie Yi verhuist van Californië naar Arkansas om er hun Amerikaanse droom waar te maken, vooral door vader Jacob (Steven Yeun). De familie (Alan S. Kim, Han Ye-ri, Youn Yuh-jung) heeft best wat moeilijkheden en hun integratie verloopt stroef. Gelukkig vormen sterke familiebanden een stevige basis om op terug te vallen.

‘Minari’ is vanaf 21 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

The Last Witch Hunter

In ‘The Last Witch Hunter’ bestaan heksen nog echt. Eeuwen geleden slaagde de dappere Kaulder (Vin Diesel) erin om de heksenkoningin (Julie Engelbrecht) te doden, maar voor ze stierf, vervloekte ze hem. Hij werd onsterfelijk en zo gescheiden van zijn vrouw (Lotte Verbeek) en kind. In de huidige wereld vecht Kaulder nog steeds als enige tegen heksen, maar intussen heeft de heksenkoningin een manier gevonden om uit de dood op te staan. Kan hij haar op zijn eentje verslaan en de mensheid redden van de heksen? Met ook Elijah Wood, Rose Leslie en Michael Caine.

‘The Last Witch Hunter’ is vanaf 22 april beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top