Van actie tot reality: deze nieuwigheden komen naar Disney+

Films | De zon mag dan weer vaker door de wolken komen piepen, soms heb je gewoon nood aan een uurtje voor de televisie. Gelukkig heeft Disney+ een paar nieuwe releases op de planning staan, die perfect bij die plannen passen. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Marvel Studios' Moon Knight

Steven Grant is een zachtaardige man die zijn dagen slijt als medewerker van een cadeauwinkel. Alles in zijn leven gaat zijn normale gangetje, behalve dan dat hij geplaagd wordt door black-outs en herinneringen aan een ander leven. Na wat zoeken ontdekt Steven dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en eigenlijk een lichaam deelt met huurling Marc Spector. Als Steven/Marcs vijanden op hen afkomen, moeten ze hun complexe identiteiten zien te bundelen om de strijd aan te gaan. Al snel raken ze verwikkeld in een dodelijk mysterie tussen de machtige goden van Egypte

Moon Knight is een miniserie gemaakt door Jeremy Slater, gebaseerd op het Marvel Comics personage met dezelfde naam. Oscar Isaac kruipt in de rol van het hoofdpersonage.

Ontdek 'Moon Knight' van Marvel Studios op Disney+ vanaf 30 maart via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

The Kardashians

Twee jaar nadat de Kardashians bekendmaakten dat ze zouden stoppen met hun realityserie 'Keeping Up with the Kardashians', komt er toch een nieuwe show met de glamoureuze familie uit. In 'The Kardashians' zien we opnieuw het reilen en zeilen van het leven van Kim, Kourtney en co. Ze gooien het naar eigen zeggen wel over een andere boeg deze keer. De serie zal namelijk een tikkeltje anders zijn dan de twintig seizoenen die we al van 'Keeping Up' hebben kunnen zien. "Je gaat in deze show een andere kant van ons zien. Al zullen ook onze grappige momenten in de show terugkomen", aldus Kim Kardashian. 

Ontdek 'The Kardashians' op Disney+ vanaf 14 april beschikbaar via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

The Dropout

De jonge Elizabeth besluit te stoppen met studeren om haar droom te verwezenlijken en Theranos op te richten, een bedrijf dat beweerde een revolutie teweeg te brengen in de gezondheidszorg door een manier te bieden om bloed te testen op minuscule hoeveelheden bloed. Het gaat de zakenvrouw voor de wind en de waarde van Theranos stijgt tot 9 miljard dollar, tot plots uitkomt dat er fraude in het spel is. Elizabeth Holmes' succes zal even snel instorten als het gekomen is. 

'The Dropout' is een miniserie gemaakt door Elizabeth Meriwether, gebaseerd op de podcast 'The Dropout' gehost door Rebecca Jarvis. Amanda Seyfried speelt de hoofdrol als de in ongenade gevallen biotechnologie-ondernemer Elizabeth Holmes.

Ontdek 'The Dropout' op Disney+ vanaf 20 april via de tv-optie 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top