De hoogtepunten van de nieuwe serie ‘Fils de’

Series | Nu we je uitgebreid de kans hebben gegeven om de nieuwe prestigereeks ‘Fils de’ te ontdekken met de tv-optie Pickx Mix, komt Proximus Pickx nog eens terug op de scènes die ons nog wel even zullen bijblijven. Opgelet: spoilers!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Aflevering 1 – De uitspattingen van Wafah

De serie laat je niet lang op je honger zitten. In de eerste aflevering viel vooral een scène op waarin moederfiguur Wafah uitvliegt naar Camille wanneer die haar komt vertellen dat hij het drugsgeld is verloren. Het is de eerste van veel krachtige scènes van Beatrice Dalle.

Aflevering 2 – Het gaat niet goed met Frank

In de tweede aflevering is het meest intense moment ook het droevigste. Frank is teruggekeerd naar Brussel met zijn dochter Sarah en besluit de Nederlandse drugsbaron op te zoeken wiens drugs Camille had toen hij bestolen werd. Hij stelt voor om hem terug te betalen met zijn diamanten, maar dan vangt hij een kogel.

Aflevering 3 – Een familieverhaal

Dit moet de aflevering zijn die het verhaal het meest vooruit stuwt. Wanneer de Nederlander naar Camille komt om hem te zeggen dat Frank hem valse diamanten heeft gegeven, begint de jacht naar de partij echte edelstenen helemaal. Het is ook de aflevering waarin Camille en Sarah na de dood van hun vader ontdekken dat ze een broer hebben: César.

Aflevering 4 – De diamantenjacht

In deze aflevering komen we dan toch te weten waar de diamanten verstopt lagen. Frank had ze achtergelaten bij Safi. Het is het startschot voor een dolle race tussen de Nederlander en Marcus.

‘Fils de’ is nu beschikbaar in de Pickx Mix op aanvraag-catalogus. Probeer deze tv-optie nu één maand gratis uit. Daarna betaal je voor deze tv-optie 10,99 euro/maand. Ontdek hier alles over Pickx Mix!

Lees ook:

N’Landu Lubansu, één van de nieuwe sterren van de epische Belgische reeks 'Fils De'
De Belgische hiphopwereld verenigt op de soundtrack van ‘Fils de’
Ontmoet Bwanga Pilipili, een van de hoofdrolspelers in ‘Fils de’
Ontmoet Camille Pistone en Salim Talbi, bedenkers en hoofdrolspelers van ‘Fils de’
Frank Devos, regisseur van ‘Fils de’: “Filmen in Brussel was een ontdekkingsreis”
Mara Taquin, een van de meest beloftevolle hoofdrolspeelsters van de nieuwe Belgische reeks 'Fils de'
Marka, van muzikant naar acteur in 'Fils de'

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top