Zullen de Pelicans binnenkort kunnen rekenen op Zion Williamson?

Sport | De afgelopen dagen is Zion Williamson opnieuw gespot op de bank bij de Pelicans. De New Orleans All-Star lijkt aan de beterende hand te zijn.

Door Pickx

Deel dit nieuws

De afgelopen weken hebben de New Orleans Pelicans het best moeilijk gehad. Verschillende opeenvolgende nederlagen dwongen hen tot een gecompliceerde strijd om de tiende plaats in de Western Conference. Het staat in de sterren geschreven dat hun volgende wedstrijd tegen de Suns - eerste in het klassement - heel ingewikkeld zal worden. Maar alles is nog niet verloren, want vanop de banken klinkt er goed nieuws: Zion Williamson lijkt binnenkort weer speelklaar voor de wedstrijd tegen de Phoenix Suns.

Scherper dan ooit

Na twee maanden revalidatie in Portland is Zion Williamson opnieuw herenigd met zijn teamgenoten. De fans reageren uitgelaten op het nieuws en de club zelf heeft foto's van de All-Star gedeeld met een bal in zijn handen. Op de foto's zien we een vrolijke Williamson die duidelijk nog steeds in goede vorm is, zeker in vergelijking met de start van het seizoen. "Het voelt goed om hem terug te hebben", zegt Pelicans-pointguard Devonte' Graham. "Het is goed voor hem. Ik weet dat hij het miste om hier te zijn, omringd te zijn door zijn ploeg. We hebben hem hartelijk ontvangen. We willen dat hij gezond is, dat is alles."

Williamson aan de zijlijn zien is geweldig nieuws voor de Pelicans-fans en geeft hen hoop. Maar er is niet veel tijd meer voor de sterke vleugelspeler om zijn teamgenoten te helpen. Met nog maar een maand te gaan in de reguliere competitie blijft zijn terugkeer onzeker. Als hij het voorzichtig speelt, zal hij woensdag 16 maart zeker niet ontbreken in de wedstrijd tegen de Suns.

De supporters willen hem in ieder geval terug op het veld. De defensieve impact die hij heeft, ontbreekt op dit moment bij de Pelicans. Als zijn terugkeer officieel wordt, zal zijn team ongetwijfeld enkele plaatsen in het algemeen klassement kunnen stijgen.

Volg de NBA-wedstrijden het hele seizoen lang op de kanalen van Eleven Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Deze NBA-wedstrijden kan je op Eleven Sports bekijken:

Dinsdag 15 maart

  • New Orleans Pelicans - Phoenix Suns (1u op Eleven 2)
Vrijdag 18 maart
  • Utah Jazz - LA Clippers (2u op Eleven 2)
Zondag 20 maart
  • Indiana Pacers - Portland Trail Blazers (20u30 op Eleven 2)

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top