Wie wint de finale van ‘The Masked Singer’? Dit zijn onze verdachten!

Films | Zaterdagavond kan je op VTM kijken naar de langverwachte finale van ‘The Masked Singer’. Miss Poes, Ridder en Konijn: dat zijn de drie figuren die nog strijden om de overwinning in het populaire muziekprogramma. En wie schuilt er achter de maskers? Ook dat moeten de speurders zaterdag proberen achterhalen. Proximus Pickx vertelt je alles over de verdachten in de laatste aflevering!

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na de voorlaatste aflevering van het programma moesten we afscheid nemen van Schorpioen. Uiteindelijk wist de jury dat Klaasje Meijer achter het prachtige pak van Schorpioen schuilde. Net voor de finale van ‘The Masked Singer’ moest het publiek dus afscheid nemen van het voormalige lid van K3, die naar eigen zeggen moest liegen tegen een heleboel mensen. Volgens de zangeres waren enkel haar manager en vriend op de hoogte van haar deelname.

Miss Poes

Voor Miss Poes lijken de kijkers van het programma erg verdeeld over de potentiële verdachte. Over het lichaam van het figuur wordt niet meer getwijfeld, vandaar dat de verdachten een gelijkaardige lichaamsbouw hebben. Zowel Camille Dhont als Pommelien Thijs worden genoemd als zangeres achter het schattige masker. 

Terwijl Camille Dhont eerst op de eerste plaats in de lijst van verdachten stond, zorgde een nieuwe tip ervoor dat ook Pommelien Thijs werd genoemd. In de introductie op de luchthaven kwam de datum 4 april 2001 op het scherm. Die datum verwijst wellicht naar de geboortedatum van Pommelien. Wie weet zit dus de #LikeMe-collega van Camille in het pak?

Konijn

Voor Konijn moeten we eerlijk zijn: eigenlijk liggen alle pistes nog open. De stoere nummers die het dier bracht, deden de jury vermoeden dat Ian Thomas of Kurt Roegiers achter het pak schuilt. Speurder Ruth Beeckmans denkt dan weer aan Matteo Simoni, aangezien Konijn ook af en toe flirterige karaktertrekken vertoont. 

Op sociale media doen ook geruchten over Conner Rousseau de ronde. Volgens velen is het de bekende politicus die de nummers van Konijn zingt. De voorzitter van de socialistische partij Vooruit komt al graag eens met speciale stunts in de media en net om die reden kan ook hij aan ‘The Masked Singer’ deelgenomen hebben. 

Een opmerkzame kijkster omschreef ook dat ze aan de hand van tips kon achterhalen dat het om Rousseau zou gaan. Het getal 201917438 zou al vaker in beeld gekomen zijn en dat kan wijzen op de verkiezingsuitslag van de jongeman uit Sint-Niklaas. Hij werd in 2019 namelijk verkozen met 17.438 stemmen.

Ridder

Ook voor ridder is het voorlopig nog heel erg gissen. Hoogstwaarschijnlijk gaat het om een vrouw en de jury had al enkele vermoedens, maar erg specifiek is het nog onduidelijk wie achter het pak van Ridder schuilt. Enerzijds wordt Clara Cleymans genoemd, maar ook de naam van zangeres Loredana viel al eens. 

Wie aan het einde van de finale van ‘The Masked Singer’ aan het langste eind zal trekken, weten we pas zaterdagavond. Feit is dat alweer heel wat Vlamingen naar hartelust hebben gezocht naar de gezichten achter de maskers. Of het nu aan de ontbijttafel of aan het koffie-apparaat op het werk was, jong en oud discussieerden graag over de geruchten bij het programma. Bovendien werden de kijkers week na week getrakteerd op prachtige muziek, dus menig televisiekijker zal ongetwijfeld al uitkijken naar een nieuwe editie van het populaire programma. 

Bekijk de finale van ‘The Masked Singer’ op vrijdag 18 maart om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top