Deze programma's en films mag je dit weekend zeker niet missen!

Films | Het belooft een mooi weekend te worden, niet alleen op weergebied maar ook op televisie! Proximus Pickx stelt je enkele van de beste programma's van dit komende weekend voor.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vrijdag: The Masked Singer

Tenzij je onder een rots leeft - of een verstokte technofoob bent - heb je wellicht gehoord dat deze vrijdag de langverwachte finale van 'The Masked Singer' plaatsvindt. VTM heeft alles uit de kast gehaald om er een wervelend spektakel van te maken, tot een uitzending in Kinepolis Antwerpen toe. Het programma lokt wekelijks meer dan een miljoen kijkers, dus is het niet verwonderlijk dat dit programma in dit lijstje verschijnt. In de finale blijven drie deelnemers over, die één voor één hun identiteit zullen onthullen. 

Bekijk ‘The Masked Singer’ op vrijdag 18 maart om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Ready Player One

Het heeft wat jaren gekost, maar de Amerikaanse schrijver, slam poet en kunstenaar Ernest Cline heeft zijn ultieme droom kunnen verwezenlijken: een sciencefictionroman schrijven die door niemand minder dan Steven Spielberg wordt verfilmd. In 2018 werd deze droom werkelijkheid met 'Ready Player One', dat zich afspeelt in een dystopische toekomst. In de wereld van 2045 leven vele mensen in totale armoede. Ze vluchten weg in het online computerspel OASIS, dat door miljarden spelers tegelijk wordt gespeeld. Wanneer de ontwerper van het spel overlijdt, raakt bekend dat hij drie sleutels heeft verstopt in het spel die naar zijn erfenis leiden. De jonge Wade Watts waagt zijn kans en gaat op zoek, maar komt al gauw in gevaar.

Bekijk ‘Ready Player One’ op vrijdag 18 maart om 20u35 op Play 4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zaterdag: Miss Potter

Als je zin hebt in een romantische film op een zaterdagavond, is 'Miss Potter' zeker een aanrader. Wat deze film bijzonder maakt, zijn de geanimeerde figuren die subtiel in de film verwerkt zijn. We zien Renée Zellweger en Ewan McGregor in de hoofdrollen van Beatrix Potter en haar uitgever Norman. In deze film wil hij haar wondermooie tekeningen publiceren in een kinderboek, dat uiteindelijk een groot succes blijkt te zijn. Gaandeweg ontwikkelt Beatrix gevoelens voor Norman, die haar ten huwelijk vraagt. Het is maar de vraag of ze toestemt, want haar familie is allesbehalve gelukkig met haar liefdesleven.

Bekijk ‘Miss Potter’ op zaterdag 19 maart om 21u25 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil. 

Fury

Deze Amerikaanse oorlogsfilm uit 2014 pretendeert geen opvolger te zijn van grootse oorlogsfilms als 'The Longest Day', 'Saving Private Ryan' of 'Dunkirk', maar kan je eerder vergelijken met een klassieker als 'Das Boot'. Net zoals in deze indrukwekkende duikbootfilm hebben de makers van 'Fury' alles op alles gezet om het oorlogsgeweld zo realistisch mogelijk te maken. Naar verluidt hebben hoofdrolspelers Brad Pitt, Shia LaBeouf en Logan Lerman voor de opnames van de film een tijdje in een tank geleefd om zich beter voor te stellen hoe zwaar Amerikaanse tankbemanningen het in de Tweede Wereldoorlog hadden. Het is wellicht ook geen wonder dat de film het heel goed deed in de bioscoop.

Bekijk ‘Fury’ op zaterdag 19 maart om 20u25 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Zondag: Star Trek Beyond

Vandaag kunnen Trekkies opnieuw aan hun, wel, trekken komen met 'Star Trek Beyond'. In dit sciencefiction-epos stranden kapitein Kirk, Spock en hun gevolg op een vreemde planeet. Ze moeten zien te overleven, maar ze krijgen al gauw te maken met Krall, een man die op zoek is naar een krachtig biologisch wapen. Wanneer hij dit wapen bemachtigt, dreigen Kirk en zijn collega's het onderspit te delven. De film deed het in 2016 maar matig in de box-office, vermoedelijk vanwege de felle concurrentie van andere blockbusters als 'Ghostbusters' en 'Jason Bourne'. 

Bekijk ‘Star Trek Beyond’ op zondag 19 maart om 20u30 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Michael Palin in North Korea

In deze tweedelige documentairereeks trekt de Britse acteur Michael Palin samen met zijn cameraploeg naar Noord-Korea, een land dat geldt als een van de laatste communistische dictaturen. Zowel stichter Kim Il-sung als zijn opvolger regeren de "Democratische" Volksrepubliek van Korea sinds 1948 met ijzeren hand en houden er een opmerkelijke personencultus op na. Critici stellen dat Palin vanwege de doorgedreven censuur in het land nooit een realistisch beeld kan neerzetten van Noord-Korea, maar niettemin geeft deze documentaire een interessante kijk op een land dat we normaal nooit te zien krijgen.

Bekijk ‘Michael Palin in North Korea’ op zondag 19 maart om 20u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Wie de minder mooie kant van het Noord-Koreaanse regime wil zien, verwijzen we graag naar de documentaire 'North Korea - Life inside the secret state', die je hieronder kan bekijken:

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top