Dit weekend wordt er weer geraced op twee en vier wielen!

Sport | Komend weekend zullen er opnieuw ronkende motoren te horen zijn in de straten van Jakarta, Indonesië. In de Amerikaanse staat Florida maken liefhebbers zich dan weer op voor een mythische race die in zeer moeilijke omstandigheden afgewerkt moet worden. Over welke races hebben we het? Dat lees je hier!

Door Pickx

Deel dit nieuws

MotoGP keert terug naar Indonesië

Voor het eerst sinds 1997 houdt de MotoGP-karavaan weer halt in Indonesië en dat op het Mandalika International Street Circuit. Dat stratencircuit kreeg de afgelopen weken een flinke opknapbeurt waardoor het volgens de organisatie pico bello in orde ligt. Volgens diezelfde organisatoren werd er tot vlak voor de eerste testritten nog zeer hard gewerkt aan het circuit en zullen de renners geen klachten hebben. Dat belooft voor de race!

Bekijk de MotoGP Grand Prix dit weekend op Tipik via proximuspickx.be of de Proximus Pickx-app. Via TV Replay kunt u het programma tot 36 uur later bekijken wanneer u maar wilt!

12 uren van Sebring

Op vrijdag 18 maart wordt het startschot gegeven voor de mythische 1000 mijl van Sebring in het Amerikaanse Florida. Heel wat teams kijken uit naar deze wedstrijd en dus ook Toyota Gazoo. De teammanager van Toyota, Sébastien Buemi, blikte in de pers al vooruit naar de race en stelde dat er op het Sebring International Raceway een zeer speciale sfeer hangt. “De fans zijn geweldig en dankzij hun enthousiasme is het er zeer leuk rijden.” Het circuit is volgens de man ook veeleisend en dat is naar verluidt mede omdat het oppervlak erg hobbelig is. Bovendien heerst er een warm en vochtig klimaat waar niet enkel de chauffeur, maar ook de wagen voor moet klaargestoomd worden.” Toyota wordt tot de favorieten gerekend, maar zal toch uit de doppen moeten kijken in de Verenigde Staten.

Bekijk de '12 uren van Sebring' op vrijdag 18 maart om 18u25 op Eurosport 1 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top