Deze films prijken vanaf vandaag in de Belgische cinemazalen

Films | Ook deze week hebben de bioscopen weer heel wat nieuwe films in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hartverwarmende komedie met de Amerikaanse acteur Channing Tatum of een spannende thriller met Liam Neeson? In dit artikel lees je alles over de nieuwste filmreleases die deze week in de Belgische cinemazalen prijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Dog

In ‘Dog’ zien we hoe ex-soldaat Briggs (Channing Tatum) de taak krijgt om een legerhond, Lulu, naar de begrafenis van haar overleden baasje te brengen. Briggs denkt dat dit een koud kunstje gaat worden maar ontdekt tijdens de tocht dat de hond heel wispelturig kan zijn.Tijdens zijn tocht ontmoet Briggs bovendien allerlei mensen die beter met de hond om kunnen gaan dan hijzelf en daar leert hij van. Hij doet zijn best om de hond beter te begrijpen en de beste vrienden te worden.

Blacklight

Travis Block (Liam Neeson) is een geheime agent die als fixer te werk gaat voor de bonzen van de Amerikaanse inlichtingendienst FBI. Hij krijgt een nieuwe opdracht en stuit daarbij plots op een intern programma, genaamd Project Unity. Dat programma is een gevaar voor heel wat onschuldige burgers waardoor Block het koste wat kost aan het daglicht wil brengen. De FBI wil dat op zijn beurt dan weer voorkomen en bedreigt zelfs het gezin van Block.

Animals

In deze film van de Belgische regisseur Nabil Ben Yadir zien we hoe de 35-jarige Luikse man Brahim (Soufiane Chilah) als homoseksuele man uit de kast wil komen. Hij is van plan om zijn geaardheid op de verjaardag van zijn moeder met de wereld te delen, maar dan komt hij vier mannen tegen die vijandig staan tegenover Brahims geaardheid. Zij schuwen bovendien geen geweld noch vernedering...

Murder Party

Jeanne Chardon-Spitzer (Alice Pol) is een briljante architecte die wordt aangesteld om de renovatie en de verbouwingswerken van het kasteel van de steenrijke familie Daguerres op zich te nemen. Ze komt te weten dat de familie aan het hoofd staat van een bordspellenimperium en er een ongebruikelijk gevoel voor humor op nahoudt. Dat wordt nogmaals duidelijk wanneer het hoofd van de familie wordt vermoord en Jeanne mee op zoek moet gaan naar diens moordenaar. 

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top