Deze films en programma’s mag je deze week niet missen!

Films | De komende week belooft minstens even zonnig te worden als de krokusvakantie, maar toch kan het ‘s avonds nog bar koud worden. Rep je dus vanaf de zon ondergaat snel naar binnen om deze leuke films en televisieprogramma’s te bekijken.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Maandag: Taking Pelham 123

Walter Garber (Denzel Washington) is een medewerker bij de verkeerscentrale van de New Yorkse metro. Op een ogenschijnlijke rustige dag wordt tijdens zijn dienst een metrostel, Pelham 123, gekaapt door een bende gijzelnemers die geleid wordt door een man die zichzelf Ryder noemt (John Travolta). Ryder dreigt ermee om mensen neer te schieten als hij geen geld krijgt en speelt in op het verantwoordelijkheidsgevoel van Garber, de persoon met wie hij de onderhandelingen voert. Die probeert dan weer tijd te rekken en uit te zoeken hoe Ryder en zijn companen van plan zijn om er met het geld vandoor te gaan.

Bekijk ‘Taking of Pelham 123’ op 7 maart om 20u35 op VTM 3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.


Dinsdag: Stukken van Mensen

In deze vijfde aflevering van alweer het zevende seizoen van ‘Stukken van Mensen’ krijgen de schatters een bijzondere set barstoelen voorgeschoteld, maar ook een werk van de Belgische kunstschilder Firmin Baes. Ze krijgen ook de mogelijkheid om geld te bieden op een Playboy-flipperkast en er komt hoog bezoek van niemand minder dan Piet Huysentruyt die zijn best zal doen om een eigen werk te verkopen.

Bekijk ‘Stukken van Mensen’ op dinsdag 8 maart om 21u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: The Barefoot Emperor

De koning der Belgen (Peter Van den Begin) wordt na een schotwond te hebben opgelopen in Sarajevo plots wakker op een Kroatisch eiland. Daar, op de zomerverblijfplaats van de voormalige Joegoslavische dictator Tito, krijgt de koning te horen dat hij uitgekozen is om de eerste keizer van het nieuwe nationalistische Nova Europa te worden. Dat nieuws zint de koning echter niet. Hij wil zijn lot immers zelf in handen beginnen nemen.

Bekijk ‘The Barefoot Emperor’ op woensdag 9 maart om 23u10 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: De jaren 80 voor tieners

Televisiepresentator Steven Van Herreweghe duikt in dit gloednieuwe programma terug in de tijd naar de oude jaren tachtig. Hij vertelt tieners tussen tien en negentien jaar oud wat er in dat decennium allemaal is gebeurd en neemt daarvoor heel wat archiefbeelden bij de hand. Omdat tieners vandaag de dag zo tech-savy zijn, overloopt Van Herreweghe ook welke technologische snufjes mensen in de jaren tachtig allemaal ter beschikking hadden.

Bekijk ‘De jaren 80 voor tieners’ op donderdag 10 maart om 20u40 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: Gold

De Amerikaanse zakenman Kenny Wells (Matthew McConaughey) heeft enkele financiële tegenslagen gekend met zijn overgenomen familiebedrijf en komt aan lager wal te zitten. Op een dag herinnert hij zich een gesprek met een geoloog (Édgar Ramírez) over een goudmijn in de Indonesische jungle waarop Wells besluit de man op te zoeken. De twee slaan de handen in elkaar en vinden een van de grootste goudvoorraden ter wereld. Wells wordt opnieuw steenrijk, maar krijgt dan af te rekenen met heel wat onaangename verrassingen.

Bekijk ‘Gold’ op vrijdag 11 maart om 20u35 op VTM3 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.
 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top