Maak je klaar voor nieuwe afleveringen van 'Teen Titans Go'!

Kids | Superheldenfans van alle leeftijden kunnen hun hartje weer ophalen. Vanaf 5 maart keren de Teen Titans namelijk terug naar Cartoon Network voor nieuwe afleveringen van seizoen 7. Klaar voor het avontuur? 

Door Proximus

Deel dit nieuws

Na een welverdiende pauze keert 'Teen Titans Go!' terug met het vervolg op seizoen 7. Robin, Cyborg, Starfire, Raven en Changelin staan voor je klaar met nog meer gekke avonturen. Naast het redden van de wereld worden de jonge Titanen geconfronteerd met allerlei alledaagse situaties in de maatschappij. Vele superhelden uit het DC Universum, zoals Batman, schieten te hulp om de bende grappenmakers een handje te helpen.De tekenfilmserie spreekt zowel kinderen als volwassenen aan. De titel van superheld wordt vaak erg serieus genomen in DC, maar hier is het net het tegenovergestelde. De Titanen komen over als normale kinderen die gewoon plezier willen maken. Al zitten er wel enkele diepgaandere thema's in de serie verwerkt, die kijkers doen nadenken en zelfs educatief kunnen zijn. Kinderen leren via humor en spel de waarde van vriendschap en verdraagzaamheid, want in de afleveringen komen verschillende sociale kwesties aan de orde, zoals werkloosheid, gezondheid, enz. Het perfecte kijkvoer voor iedereen, dus!

De show is een wereldwijd succes en een van de meest bekeken shows op Cartoon Network geworden. In totaal telt ze meer dan 300 afleveringen en drie films: 'Teen Titans Go! The Movie' (2018), 'Teen Titans Go! vs Teen Titans' (2018) en 'Teen Titans Go! See Space Jam' (2021). 

Bekijk ‘Teen Titans Go!' vanaf zaterdag 5 maart op Cartoon Network of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top