‘Uncharted’: Mark Wahlberg wou geen romantische relatie tussen personages Sully en Braddock

Films | Sinds woensdag 16 februari prijkt de film ‘Uncharted’ in de Belgische cinemazalen. In deze prent van regisseur Ruben Fleischer speelt niemand minder dan Tom Holland de hoofdrol, met aan zijn zijde Antonio Banderas en Mark Wahlberg. Die laatste had een speciaal verzoek wat betreft de personages van de film.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Eindelijk is de krokusvakantie daar. Hierdoor kunnen de schoolboeken weer even dicht en mag ook de werklaptop opgeborgen worden. Om de vakantieweek goed door te komen, raadt Proximus Pickx je een bezoekje aan de bioscoop aan want daar speelt sinds kort immers de film ‘Uncharted’. Dat is een film gebaseerd op een gelijknamige videogameserie ontwikkeld door de Amerikaanse gamestudio Naughty Dog. De games worden uitgegeven door Sony Interactive Entertainment en zijn te spelen op recente PlayStation-consoles.

Zowel de film als de videospelletjes vertellen het verhaal van Nathan Drake (Tom Holland in de film). Dat is een jonge sluwe dief die door ervaren schattenjager Victor ‘Sully’ Sullivan (Mark Wahlberg) wordt ingelijfd om mee te helpen zoeken naar het 500 jaar oude verloren gewaande fortuin van Ferdinand Magellan. Drake en Sully komen al snel in een race tegen de tijd terecht waarin ze het ook moeten opnemen tegen de meedogenloze Santiago Moncada (Antonio Banderas). Die gelooft immers dat zijn familie de rechtmatige erfgenaam is van het fortuin. Als beide dieven Moncada te snel af weten te zijn, kunnen ze 5 miljard dollar in de wacht slepen en Nathans lang vermiste broer opsporen. Om de klus voor elkaar te krijgen, moeten beide heren wel goed leren samenwerken.

Zoals gezegd speelt de Britse acteur Tom Holland de hoofdrol in ‘Uncharted’. Hij wordt geflankeerd door Mark Wahlberg en Antonio Banderas. Regisseur Ruben Fleischer liet ook een nieuw gezicht opdraven in de film en dat is Tati Gabrielle. Deze 25-jarige Amerikaanse actrice kruipt in de rol van Jo Braddock en zoekt in ‘Uncharted’ op haar beurt ook naar de verloren gewaande schat. Gabrielle is zeer blij om deel uit te maken van de cast en gaf in enkele interviews met Amerikaanse media meer uitleg over haar rol. Daarin vertelde ze dat Mark Wahlberg en zijzelf er op stonden dat de twee personages geen romantische relatie ontwikkelden.

Unieke band tussen personages

“Mark is een vijftigjarige man en ik ben een 25-jarige vrouw”, vertelde Gabrielle. Zowel hij als ik waren niet zinnens om een romantische relatie te spelen en dat met ons leeftijdsverschil in het achterhoofd.” Zowel Wahlberg als Gabrielle wouden naar eigen zeggen geen ongepaste boodschappen naar het publiek sturen.

En dus werd er gekozen voor een andere soort relatie tussen de beide filmpersonages. “Sully is in de film een soort van vaderfiguur voor mijn personage”, aldus Gabrielle. “Beide personages hebben een band, maar die is eerder vriendschappelijk. Vergelijk het met een vertrouwensrelatie waarbij dat vertrouwen op zijn beurt een flinke deuk krijgt omdat één van de partijen je een mes in de rug steekt”, aldus de Amerikaanse actrice.

Ben je ook benieuwd hoe dit alles uitdraait in ‘Uncharted’? Ga dan zeker naar de bioscoop om deze spannende actiefilm te bekijken.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top