Flamme Fatale ontmaskerd in 'The Masked Singer'

Films | Nadat we vorige week ontdekten dat Thuis-acteur Mathias Vergels onder het masker van Papegaai schuilging, was het deze week tijd om de identiteit van een nieuwe gemaskerde zanger te onthullen. Dat werd Flamme Fatale. Zij verloor een spetterende face off van IJskoning en moest de wedstrijd verlaten.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Ridder, Flamme Fatale, Konijn, Schorpioen, Miss Poes en Ijskoning openden de show door samen het nummer ‘I gotta feeling’ van de Amerikaanse muziekband 'The Black Eyed Peas' te zingen. Het publiek en de juryleden gingen vervolgens uit hun dak. Eén van die speurders was gisteravond niemand minder dan Stan Van Samang, hij mocht voor één keer helpen zoeken naar aanwijzingen en dat samen met Ruth Beekmans, Kevin Janssens, Jens Dendoncker. Let wel, vorig jaar werd er aan Van Samang gedacht als potentiele kandidaat die onder Duiker schuilging, en ook dit jaar werd er door sommigen opnieuw aan hem gedacht.

De zes gemaskerde kandidaten traden in deze zevende aflevering op in drie onderlinge duels. De winnaars van deze duels - Ridder, Schorpioen en Miss Poes - waren zeker van hun deelname aan de volgende aflevering van de show. De overblijvers - Konijn, Flamme Fatale en IJskoning - kwamen in het risicogebied terecht waar de jury zou bepalen wie naar de face off moest. Maar de jury kon niet beslissen wie ze naar de face off wou sturen en dus riepen ze de hulp van het publiek erbij. Dat publiek redde Konijn waardoor Flamme Fatale en IJskoning de face off voor hun rekening moesten nemen.

Tine Embrechts ontmaskerd

In die beslissende eindronde werd het nummer ‘I am the one and only’ van Chesney Hawkes gezongen waarin zowel IJskoning als Flamme Fatale hun beste beentje hadden voortgezet. Het publiek besliste na deze meezinger helaas dat Flamme Fatale ontmaskerd mocht worden en de show moest verlaten.

Onder het masker van Flamme Fatale schuilde, tot groot jolijt van velen en ongeloof van sommigen, niemand minder dan actrice Tine Embrechts en dat hadden juryleden Ruth Beeckmans en Stan Van Samang goed geraden. Beeckmans gokte aan de hand van de grappige lichaamsbewegingen van Flamme Fatale dat goede vriendin Tine Embrechts onder het masker schuilging. Jens Dendoncker dacht dan weer aan Axelle Red, terwijl Kevin Janssens Barbara Sarafian voor de geest hield.

In de volgende aflevering van ‘The Masked Singer’ selecteert de jury opnieuw een kandidaat die de zangwedstrijd moet verlaten. Hij of zij zal ontmaskerd worden en met nog slechts vijf kandidaten in het spel, wordt het steeds spannender!

De volgende aflevering van 'The Masked Singer' kan je zien op vrijdag 4 maart 2022 om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Geen tijd om te kijken? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top