'Captain' Glenn Neven blijft dan toch aan boord bij Lommel: "Enorm onder de indruk van zijn toewijding"

Sport | Glenn Neven zal ook de komende twee seizoenen nog in het Soevereinstadion voetballen. 'Mister Lommel SK' kwam tot een akkoord met de nieuwe gezagvoerders over een contractverlenging voor twee seizoenen en gaat straks zo zijn tiende contractjaar in bij de Limburgers.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Neven had een aflopend contract bij Lommel en de onderhandelingen over een nieuwe verbintenis liepen al een tijdje. Even leken de gesprekken op een sisser af te lopen, maar uiteindelijk werd er toch een overeenkomst gevonden.

Performance Director James McCarron toont zich alvast opgetogen op de officiële website van de club. "Glenn is een voorbeeldige leider die de groep een grote hoeveelheid energie, intensiteit, enthousiasme en professionaliteit bijbrengt", klinkt het. "We zijn enorm onder de indruk van zijn toewijding en we zijn enorm verheugd dat hij een nieuw contract heeft getekend. Glenn zal zonder twijfel een fundamentele pijler zijn van ons toekomstige succes bij Lommel SK."

Neven speelt al sinds 2013 bij Lommel. Hij speelde al meer dan 275 wedstrijden en is ook al enkele jaren de aanvoerder van het eerste elftal. Voor zijn periode bij Lommel speelde Neven ook nog voor SK Heist en KVK Tienen.

Gerelateerde onderwerpen

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top