Nieuw in de Proximus VOD-catalogus

Films | Tijd voor straffe films! Ontdek hier de nieuwe titels in de Proximus VOD-catalogus.

Door MF

Deel dit nieuws

Free Guy

Wat zou jij doen als je ontdekte dat je leven één groot videospel is? In de actiekomedie ‘Free Guy’ beleeft bankmedewerker Guy (Ryan Reynolds) elke dag exact hetzelfde. Tot hij op een dag een speciale bril vindt die hem toont dat hij in een open-world videospel zit. In plaats van als achtergrondfiguur in het spel te leven, beslist hij om de held van zijn eigen verhaal te worden en de wereld te redden op zijn manier. Met naast een hilarische Ryan Reynolds ook Jodie Comer, Joe Keery, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi.

‘Free Guy’ is nu beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Duyster

‘Duyster’ is de eerste Vlaamse horrorfilm die met de ‘found footage’ techniek werkt (zoals in ‘The Blair Witch Project’, ‘Paranormal Activity’, ‘REC’ en ‘Cloverfield’). Drie studenten, Nora (Maïmouna Badjie), Bas (Tristan Feyten) en Milan (Charles De Meester) maken een documentaire over Johannes Duyster, de stadsbeul van Antwerpen uit de 17de eeuw. Duyster stond bekend om zijn onverbiddelijkheid, tot hij zijn eigen dochter moest straffen na een beschuldiging van hekserij. De studenten onderzoeken het verhaal, maar overschrijden een grens die verregaande gevolgen heeft.

‘Duyster’ is vanaf 1 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.


The Worst Person in the World


‘The Worst Person in the World’ is zoveel meer dan ‘gewoon’ een romantische komedie. Vier jaar lang volg je Julie (Renate Reinsve) in het hedendaagse Oslo op zoek naar betekenis en liefde in haar leven. Als bijna 30-jarige heeft ze een existentiële crisis waardoor ze impulsieve beslissingen neemt die haar uiteindelijk dwingen om in de spiegel te kijken. Wie is ze nu echt? Herkenbare film die net dat tikkeltje anders is.

‘The Worst Person in the World’ is vanaf 8 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Addams Family 2

Je favoriete griezelfamilie is terug met een tweede animatiefilm: ‘The Addams Family 2’. Morticia en Gomez krijgen het moeilijk nu hun kinderen ouder worden en ze minder tijd samen doorbrengen. Tijd voor een familievakantie! In hun spookcaravan gaan ze samen op rondreis door Amerika. Ze komen onderweg hun iconische neef IT tegen en nog een heleboel andere gekke personages. Met de stemmen van Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Nick Kroll, Snoop Dogg, Bette Midler, Javon Walton, Bill Hader en Wallace Shawn.

‘The Addams Family 2’ is vanaf 11 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Last Night in Soho

In de Britse psychologische horrorfilm ‘Last Night in Soho’ droomt de jonge Eloise (Thomasin McKenzie) ervan om modeontwerper te worden. Wanneer ze op een nacht een intense droom heeft over Sandie (Anya Taylor-Joy), een glamoureuze vrouw uit de jaren 60 die zangeres probeert te worden, raakt Eloise langzaam maar zeker geobsedeerd door haar. Sandie en Eloise lijken verbonden met elkaar, maar het gevaar ligt op de loer en schijn bedriegt. Met Matt Smith, Michael Ajao, Terence Stamp en Diana Rigg.

‘Last Night in Soho’ is vanaf 16 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Many Saints of Newark

‘The Many Saints of Newark’ toont hoe de machtige Italiaanse maffiabaas Tony Soprano (William Ludwig & Michael Gandolfini) uitgroeide tot criminele leider. Als jongen in Newark in de jaren 60 kijkt Tony vooral op naar zijn nonkel Dickie Moltisanti (Alessandro Nivola), die op dat moment worstelt met de chaotische strijd in de stad tussen de DiMeo’s en hun rivalen. Terwijl honderden slachtoffers vallen, wordt de basis gelegd voor Tony’s latere maffialeven. Niet te missen voor liefhebbers van ‘The Sopranos’!

‘The Many Saints of Newark’ is vanaf 16 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

King Richard

Will Smith schittert als Richard, de vader van de jonge Venus (Saniyya Sidney) en Serena Williams (Demi Singleton), in ‘King Richard’. De bekende zussen zijn tennislegendes, maar hoe zijn ze op dat punt geraakt? Hun vader geloofde onvoorwaardelijk in hun talent en trainde met hen door weer en wind, dwars door alle vooroordelen en obstakels heen. Aan de andere kant was hun moeder Oracene (Aunjanue Ellis) altijd daar om te relativeren en balans te brengen. Prachtig en inspirerend verhaal om te ontdekken, ook als je geen sportfanaat bent.

‘King Richard’ is vanaf 21 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top