De leukste films voor kinderen die gek zijn op dieren

Kids | De krokusvakantie staat voor de deur en aangezien we het weer niet in de hand hebben, is het altijd een goed plan om een paar leuke films achter de hand te hebben. In de Proximus VOD-catalogus ontdek je tussen 24 februari en 7 maart dus allerlei films voor kinderen die gek zijn op dieren. 

Door Proximus

Deel dit nieuws

The Wolf and the Lion

Na de dood van haar grootvader redt Alma, een jonge vrouw van 20, een welp en een jonge leeuw die verdwaald zijn in de Canadese wildernis. Ze besluit hen zelf op te voeden en tot ieders verrassing groeien de twee op als broers. Hun vriendschap zal hun leven voor altijd veranderen.

Regisseur Gilles de Maistres legt uit dat het idee voor de film bij hem opkwam tijdens de opnames van 'Mia and the White Lion'. De hoofdrolspeelster, Molly Kunz, was een van de enigen die dicht bij de twee dieren kon komen, die samen werden grootgebracht vanaf de leeftijd van 5 weken. Na de opnames gingen ze samenwonen in een reservaat in Canada. 

‘The Wolf and the Lion’ is van 24 februari tot 7 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

De Gelaarsde Kat

We maakten voor het eerste kennis met de Gelaarsde Kat in de 'Shrek'-saga. Het publiek werd meteen verliefd op de kat met de schattige ogen en het pittige karakter, waardoor hij al snel een eigen spin-off kreeg. Het verhaal neemt je mee naar een tijd lang voordat de Gelaarsde Kat Shrek ontmoet. Hij wordt de stad uitgestuurd op verdenking van bankroof, terwijl de echte dader eigenlijk zijn eigen vriend is. Maar Kat heeft geen tijd om zijn onschuld te bewijzen want het avontuur wacht en hij gaat samen met Kitty Softpaws op zoek naar een gans die gouden eieren legt

‘De Gelaarsde Kat’ is van 24 februari tot 7 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

PAW Patrol: De Film

Alles lijkt goed te gaan in Avonturenstad, tot burgemeester Humdinger besluit om alles te gaan verwoesten. Het is dus aan onze favoriete heldhaftige puppy's om de stad te redden van de ondergang en natuurlijk gaan Ryder en co die uitdaging aan. De PAW Patrol trekt gewapend met nieuwe gadgets ten strijde. En misschien krijgen ze wel hulp van een slimme teckel... Fans van de serie zullen deze film vast helemaal het einde vinden. Tijd voor avontuur!

‘PAW Patrol: De Film’ is van 2 februari tot 7 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

Kung Fu Panda

Deze animatiefilm is een van de beste van het genre geworden. Hoewel hij dromerig en onhandig is, heeft Po de panda een passie voor kung fu. Tegen alle verwachtingen in wordt hij door Grootmeester Oogway aangesteld als de nieuwe Drakenkrijger, degene die een einde moet maken aan de daden van de verschrikkelijke Tai Lung. Met tegenzin proberen Meester Shifu en zijn leerlingen deze ongeschoolde leerling op te leiden. Po moet namelijk nog veel leren voor hij iemand kan verslaan en dat gaat niet altijd zo vlot.

‘Kung Fu Panda’ is van 24 februari tot 7 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

The Secret Life of Pets

Wie heeft zich nooit afgevraagd wat zijn huisdier doet als hij alleen thuis is? Dat is wat 'The Secret Life of Pets', een soort 'Toy Story' met dieren, ons eindelijk laat zien. De film volgt Max en Duke, twee honden die per ongeluk worden opgepakt door het asiel. Maar wanneer ze gered worden door Pompon het konijn, beseffen ze dat ze zich zullen moeten aansluiten bij een bende in een strijd tegen de mensen.

‘The Secret Life of Pets’ is van 24 februari tot 7 maart beschikbaar in de Proximus VOD-catalogus. Naar de Proximus VOD-catalogus? Druk op de ‘On Demand’- of ‘Shop’-knop van je afstandsbediening, of ga rechtstreeks naar de VOD-catalogus online.

En dat is niet alles, want deze films vind je ook nog in de Proximus VOD-catalogus: 'A dog's way home', 'Peter Rabbit 2: The Runaway', 'My Sweet Monster', 'Sing', 'Madagascar', 'Tom and Jerry: Cowboy Up!', 'Cats & Dogs 3' en 'Dogtanian and the Three Muskehounds'. 

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top