Nieuwe releases die je zeker niet mag missen op Netflix

Films |

Proximus Pickx heeft een paar nieuwe Netflix-shows geselecteerd om je te helpen je avonden door te brengen, weg van de kou en coviddrukte.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Snowpiercer - Seizoen 3

‘Snowpiercer’ is een post-apocalyptische serie die ons meeneemt naar een wereld die helemaal in ijs bevroren is. De temperatuur op Aarde is zo ver gedaald dat contact met de buitenlucht de dood betekent. De laatste overlevenden hebben een schuilplaats gevonden aan boord van een lange trein die rond de wereld reist. In de trein, waarvan de coupes zijn ingedeeld van rijk naar arm, probeert iedereen een vorm van evenwicht te vinden, maar spanningen en onrechtvaardigheden zijn er in overvloed. In dit derde seizoen moeten Layton en zijn bondgenoten de controle over Snowpiercer terugwinnen, terwijl Mr Wilford zijn macht consolideert. Tegelijkertijd zoeken ze naar Melanie en een warme plek om de beschaving weer op te starten.

Ontdek ‘Snowpiercer – S3’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Space Force - Seizoen 2

Generaal Mark Naird (Steve Carell), een getalenteerde en gerenommeerde luchtmachtpiloot, krijgt met tegenzin het commando over de Space Force, de zesde tak van de Amerikaanse strijdkrachten die afgelopen december officieel werd gelanceerd door president Donald Trump. Zijn missie? Amerikaanse burgers naar de maan sturen om de VS in staat te stellen hun rivalen in te halen bij de verovering van de ruimte. In dit tweede seizoen hebben generaal Naird en zijn team vijf maanden de tijd om aan de nieuwe bewindslieden in het Witte Huis te bewijzen dat zij hun missie kunnen uitvoeren, zo niet lopen ze het risico dat de president hun financiering intrekt.

Ontdek ‘Space Force – S2’ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Texas Chainsaw Massacre

De horrorfilm ‘The Texas Chainsaw Massacre’ uit 1974 wordt nog steeds beschouwd als een echte klassieker die het filmlandschap voorgoed veranderde. Hoewel regisseur Tobe Hooper probeerde om de gore stukken tot een minimum te beperken om een gunstige rating te krijgen van de Motion Picture Association of America, zorgde de ongemakkelijke sfeer waarvan de hele film is doordrongen ervoor dat uiteindelijk alleen volwassenen de film mochten zien. De film werd ook verboden in onder meer Australië, Brazilië, Finland, Frankrijk, IJsland, Ierland, Singapore en West-Duitsland. Deze censuurperikelen droegen bij tot de cultstatus van de film, terwijl het enorme succes leidde tot verschillende sequels.

Deze sequels, vaak van zeer slechte kwaliteit, worden gedegradeerd tot de rang van slechte herinneringen met het door Netflix geproduceerde 'Texas Chainsaw Massacre', dat een direct vervolg is op het origineel van Tobe Hooper. In deze film gaat een nieuwe groep vrienden de confrontatie aan met Leatherface, de horrormoordenaar. Er is ook de terugkeer van Sally Hardesty, de enige overlevende van de originele film.

Ontdek ‘The Texas Chainsaw Massacre‘ nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Jurassic World Fallen Kingdom

Het is nu vier jaar geleden dat de dinosaurussen ontsnapten uit hun omheining en het Jurassic World-themapark en luxe resort verwoestten. Isla Nublar is verlaten door de mensen, terwijl de overlevende dinosaurussen aan hun lot worden overgelaten in de jungle. Als de slapende vulkaan van het eiland begint te brullen, gaan Owen en Claire (respectievelijk de voormalige Velociraptor-trainer en operationeel manager van Jurassic World) op pad om de overgebleven dinosaurussen voor uitsterven te behoeden. Owen wil Blue vinden, zijn belangrijkste raptor die in het wild is verdwenen, terwijl Claire, die nu echt respect voor deze dieren heeft gekregen, de dieren van het eiland wil evacueren. Eens op het eiland, waar het ondertussen lava is beginnen te regenen, brengt hun expeditie een duistere samenzwering aan het licht, een die de dinosaurussen weer eens met uitsterven zou kunnen bedreigen.

Ontdek ‘'Jurassic World Fallen Kingdom' ‘nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Truth or Dare

Horrorfilms zijn geen uitzondering als het gaat om spelletjes en uitdagingen op het grote scherm, maar in 'Truth or Dare' krijg je daar een wel erg lugubere variant op. De film gaat over een vloek die een groep studenten treft als ze op vakantie in Mexico zijn en ze een schijnbaar onschuldig spel spelen, Truth or Dare. Het blijkt uiteindelijk een dodelijk spel te zijn dat van hun leven een hel maakt en eenmaal terug in Texas gaat het zelfs gewoon door. Als een van hen weigert om een uitdaging uit te voeren of liegt, gaat dat ten koste van haar of zijn eigen leven. ‘Truth or Dare' maakt van een onschuldig spel een angstaanjagend ritueel, vooral omdat de spelers een bloedstollende demonische grijns op hun gezicht krijgen zodra de vloek toeslaat. Zowel visueel als narratief is de film ijzingwekkend. 

Ontdek ‘Truth or Dare' nu op Netflix. Meer info over de tv-optie 'Pickx All Stars' (inclusief Netflix) of het Netflix-aanbod via Proximus Pickx vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top