ESLOL: Sector One herpakt zich

Nieuws | De Sector One Foxes hebben zojuist hun beste prestatie van het reguliere seizoen geleverd. De vossen sloten hun week af met twee opeenvolgende overwinningen, en konden competitieleider KRC Genk Esports kloppen. Die prestatie stelt hen in staat om een play-off kwalificatie af te dwingen, als ze deze resultaten kunnen herhalen.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De strijd laait op tussen de verschillende teams in de League of Legends Elite Series, de grootste competitie in de Benelux op de MOBA van Riot Games. De vijfde week van het reguliere seizoen kwam woensdagavond ten einde. Elk team heeft nog slechts vier wedstrijden te spelen om zich te kwalificeren voor de play-offs.

Sector One mag dromen van de eindfase van de competitie, na de uitstekende week die het team achter de rug heeft. Na een derby-overwinning op KVM Esports, dat nu uit de race is, zorgden de vossen voor een verrassing met een zege tegen KRC Genk Esports, dat bovenaan het voorlopige klassement staat. De overwinning was met name te danken aan de uitstekende prestatie van de Zweed Emtest, met zijn champion Zeri.

KRC Genk Esports zal zich moeten herpakken, als de club zijn eerste plaats niet wil verliezen aan Echo Zulu. De Nederlandse ploeg staat nu slechts één overwinning achter de Limburgse organisatie. De beste vier ploegen plaatsen zich voor de play-offs, maar het team dat bovenaan eindigt heeft een enorm voordeel. De leider hoeft nog maar één wedstrijd te winnen om de grote finale te bereiken.

In het midden van het klassement eindigde ION SQUAD zijn week met gemengde gevoelens. Maandag was goed voor een overwinning, maar donderdag werd minder glorieus. Het roster slaagde er niet in te winnen tegen een steeds sterker wordend Team 7AM. Ook LG Ultragear mCon sloot de week af met één overwinning en één verlies.

© Elite Series

Zoals je ziet, zal het einde van het seizoen erg spannend worden, gezien de scores van de vier ploegen in de middenmoot van het klassement. Hoewel de definitieve samenstelling van de play-offs pas tijdens de laatste wedstrijden bekend wordt, zal de komende week al enkele aanwijzingen geven over de namen van de ploegen die ons in de eindronde zullen entertainen… Stay tuned!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top