Deze nieuwigheden kan je deze maand bekijken op Prime Video

Films |

Er zijn heel wat nieuwe Amazon Originals te zien op Prime Video. Je kan onder meer genieten van de grappige familiefilm 'Hotel Transylvania: Op zijn kop’, het langverwachte eerste seizoen van 'Reacher' en de terugkeer van 'The Marvelous Mrs Maisel'.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Hotel Transylvania: Op zijn kop

In deze animatiefilmreeks runt 's werelds beroemdste vampier Hotel Transylvania, waar de donkerste en engste wezens hun vakantie doorbrengen. Het hotel is verboden terrein voor mensen, maar Jonathan, een roodharige jongen die er toevallig terechtkwam, staat op het punt de boel eens flink op stelten te zetten. Deze komedie is het vierde deel in de 'Hotel Transylvania'-saga. Bereid je maar voor, want deze keer verandert Professor Abraham Van Helsing per ongeluk alle monsters in het hotel, inclusief Dracula, in mensen.

‘Hotel Transylvania: Op zijn kop’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

The Marvelous Mrs. Maisel – Seizoen 4

Het is eind jaren vijftig en Miriam "Midge" Maisel heeft alles wat ze ooit gewild heeft: een perfecte echtgenoot, twee kinderen en een stijlvolle flat aan de Upper West Side van New York. Haar schijnbaar idyllische leven neemt echter een verrassende wending wanneer ze een verborgen talent ontdekt: stand-up comedy. Door deze openbaring begint ze aan een reis van haar comfortabele leven in de Upper West Side naar de coffeeshops en nachtclubs van Greenwich Village, een pad dat wel eens zou kunnen leiden tot een plaats op de bank van de ‘Tonight Show’. In de veelgeprezen serie speelt Golden Globe en Emmy Award-winnende actrice Rachel Brosnahan de hoofdrol.

Het vierde seizoen van ‘The Marvelous Mrs. Maisel’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Totems

‘Totems’ speelt zich af in 1965, op het hoogtepunt van de Koude Oorlog, wanneer een Franse raketexpert het veld in wordt gestuurd op een bijna onmogelijke spionagemissie. Deze Franse serie geproduceerd door Gaumont heeft een schitterende cast: Niels Schneider, Vera Kolesnikova, José Garcia, Lambert Wilson en Ana Girardot.

Het eerste seizoen van ‘Totems’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Reacher

We kennen Jack Reacher al goed dankzij de romans van Lee Child en de verfilmingen met Tom Cruise in de hoofdrol, maar deze keer zie je de beroemde ex-politieman van het Amerikaanse leger in een nieuwe serie. Wanneer hij het plattelandsstadje Margrave bezoekt, raakt hij al snel verwikkeld in een gewelddadige criminele samenzwering. Het eerste seizoen is gebaseerd op Lee Childs eerste roman, ‘From the Deep’. De hoofdrol wordt gespeeld door acteur Alan Ritchson, die eerder al te zien was in de serie 'Titans' 

Het eerste seizoen van ‘Reacher’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

The Legend of Vox Machina

Ook voor de geeks heeft Prime Video iets in petto: ‘The Legend of Vox Machina’. Deze tekenfilmserie, geïnspireerd op Dungeons and Dragons, speelt zich af in de fictieve wereld Exandria. De groep Vox Machina gaat op een zoektocht om de moord op de heersers van de stadstaat Whitestone te wreken. De stemacteurs achter de personages hebben een Kickstarter-campagne moeten voeren om de fondsen te vinden die nodig waren voor de eerste 30 minuten van de serie. De grote studio's waren terughoudend om een serie te maken in het universum van het beroemde rollenspel. Maar geeks over de hele wereld waren enthousiast, want er werd zelfs meer dan 11 miljoen dollar ingezameld.

Het eerste seizoen van ‘The Legend of Vox Machina’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Over Grenzen

De vierdelige serie 'Over Grenzen' onthult de sleutelrol die Nederland en België spelen in de wereldwijze drugsindustrie. De serie verkent de ondergrondse strijd tussen gespecialiseerde politie-eenheden en machtige ondergrondse drugskartels en onderzoekt hoezeer deze lucratieve bedrijfstak inmiddels is doorgedrongen in alle lagen van de maatschappij. Er wordt meegelopen met de politiediensten die op zoek gaan naar criminelen die containers leeghalen en er wordt kennis gemaakt met de gangs in Santos, Brazilië, die zorgen dat de drugs naar Nederland en België komt. En we krijgen antwoord op de vraag: welke rol spelen Nederland en België op het wereldtoneel van de drugshandel?

Het smokkelen en vervoeren van drugs is een constant kat en muisspel. De sleutelrol die Nederland en België aannemen in de wereld zorgt voor een ander, gevaarlijk verschijnsel: de onderwereld raakt steeds meer verbonden met de bovenwereld.

Het gevecht dat de drugshandel levert om Europa binnen te dringen, dwars door de havens en grenzen van Nederland en België heen, wordt in wereldwijd perspectief geplaatst. Het voert de kijker naar Mexico, Brazilië en Oostenrijk om te onderzoeken welke rol deze landen spelen in de productie- en distributieketen van drugs binnen de Benelux. '

Over Grenzen' wordt geproduceerd door Villain Studios en is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Time Is Up

De tieners Vivien en Roy zijn elkaars tegenpolen. Zij is een uitstekende leerling, hij worstelt met trauma. Een ongeluk dwingt haar haar leven te heroverwegen en in het heden te leven. Geleidelijk komen ze dichter bij elkaar.

'Time Is Up' werd geregisseerd door Elisa Amoruso. Met in de cast Bella Thorne, Benjamin Mascolo, Sebastiano Pigazzi, Bonnie Baddoo. 

‘Time Is Up’ is beschikbaar via Prime Video. Het volledige aanbod van Prime Video kan je nu streamen vanaf je Android TV Box. Meer informatie over deze optie vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top