Ga de uitdaging van Borrego Springs aan met de Proximus Cycling eSeries

Wielersport |

Haal de beste tijd op het perfect vlakke Borrego Springs-parcours tussen 18 en 27 februari en win een Pain Cave-pakket van Dynamic Bike Care!

Door Proximus

Deel dit nieuws

We gaan virtueel naar de VS voor een perfect vlak parcours in Borrego Springs waar je tussen 18 en 27 februari kunt proberen de snelste tijd neer te zetten over een afstand van 7,7 km. Dit extreem snelle circuit bestaat uit vier lange rechte stukken en vijf bochten. Je zult gas moeten geven op de pedalen!

Borrego Springs biedt de perfecte omgeving om de maximale inspanning te geven. De sobere schoonheid van de Anza-Borrego-woestijn en de reusachtige metalen sculpturen van Ricardo Breceda maken de plek magisch. Ook het wegdek is optimaal: er worden systematisch herstellingen uitgevoerd en de wegen worden schoongeveegd, zodat de wedstrijden in de beste omstandigheden kunnen plaatsvinden.

Een ongewone uitdaging

Borrego Springs is zeer bekend bij tijdrijders. Elk jaar in oktober komen duursportliefhebbers van over de hele wereld er samen om het tegen elkaar op te nemen. Dit is niet het wereldkampioenschap tijdrijden zoals wij dat hier kennen, maar een heel andere en extremere discipline: de 6-12-24 Hour World Time Trial Championships (WTTC)! De deelnemers moeten een maximumaantal kilometers afleggen in 6, 12 of 24 uur.

Nu is het jouw beurt om de wegen van Borrego Springs te gaan verkennen! Niet blij met je tijd? Denk je dat je het beter kan? Beproef je geluk zo vaak als je wilt! De drie beste mannen en drie beste vrouwen winnen mooie prijzen!

Aan het eind van de Borrego Challenge winnen de drie beste mannen en drie beste vrouwen mooie prijzen! Als je de beste tijd neerzet, ontvang je van Dynamic Bike Care een Pain Cave Package met daarin alles wat je nodig hebt om je materiaal schoon te maken. Eindig je als tweede? In dat geval win je een mooi Cois Cycling-T-shirt. De winnaars van de derde plaats ontvangen een paar mooie Cois Cycling-sokken. Meer info vind je op proximuscyclingeseries.com

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top