Van romantiek tot beenharde actie: dit zijn de kijktips van deze week

Films | De meest romantische dag van het jaar is aangebroken en dat zien we ook terug in de tv-gids. Daarin voert romantiek op maandag de boventoon. De rest wordt gevuld met leuke weetjes, geschiedenis en beenharde actie. Dit zijn alvast kijktips van Proximus Pickx voor de komende week.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Maandag: 'Notting Hill' (1999)

William Thacker (Hugh Grant) leidt een eenvoudig leven in de Londense wijk Nothing Hill als eigenaar van een boekenwinkeltje. Op een dag kruist zijn pad met dat van een wereldberoemde Amerikaanse actrice Anna Scott (Julia Roberts) die hij op een later moment nogmaals ontmoet. Thacker is echter niet op de hoogte van de sterrenstatus van Scott en de twee groeien steeds dichter naar elkaar toe.

Bekijk ‘Nothing Hill’ op maandag 14 februari om 20u35 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Dinsdag: Stukken van Mensen (seizoen 7)

In de tweede aflevering van het zevende seizoen van ‘Stukken van Mensen’ probeert politicus Bart De Wever een Romeinse munt van de hand te doen en zal radiopresentatrice Linde Merckpoel de dealers ervan trachten te overtuigen dat haar vazen heel wat geld waard zijn. Die dealers buigen zich ook over een stoel van de Franse meubelmaker Pierre Paulin en een werk van de Britse straatartiest Banksy.

Bekijk ‘Stukken van Mensen’ op dinsdag 15 februari om 21u30 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Woensdag: Mussolini: the first fascist (2022)

In dit eerste deel van tweedelige documentaire zien we hoe de dictator Benito Mussolini eind 1922 de macht grijpt in Italië. Zijn veroveringstocht begint in Napels en eindigt in Rome, waar het totalitaire regime van Mussolini uiteindelijk van start ging. We krijgen een blik achter de schermen en ontdekken hoe het komt dat de geschiedenis zo’n wending heeft kunnen nemen.

Bekijk ‘Mussolini: the first fascist’ op woensdag 16 februari om 21u20 op Canvas of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Donderdag: #weetikveel

In #weetikveel duikt VRT-presentator Kobe Ilsen in de wereld van de sneakers. Hij gaat op bezoek bij sneakerheads om uit te vissen wat de schoen zo populair maakt en leert alles bij over de vele onderdelen die het ding bevat. Ilsen gaat vervolgens zelf op zoek naar de ideale sneaker en trekt daarvoor naar een sneakerbeurs in het Nederlandse Rotterdam.

Bekijk ‘#weetikveel’ op donderdag 17 februari om 21u30 op Eén of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Vrijdag: 'Batman v Superman: Dawn of Justice' (2016)

Superman (Henry Cavill) heeft een enorme ravage aangericht in Metropolis en is het vertrouwen van het volk kwijt. Ook Batman (Ben Affleck) maakt zich zorgen en zakt af naar naar Metropolis om poolshoogte te nemen, maar ook Superman een lesje te leren. Dat vindt die laatste maar niets en beide superhelden raken vervolgens verwikkeld in een hevig strijd. Op de achtergrond bereidt een nieuwe schurk, Lex Luthor (Jesse Eisenberg), ondertussen zijn snode plannen voor om de wereld te vernietigen. Zullen de twee krachtpatsers hun meningsverschillen kunnen bijleggen om groter onheil te voorkomen?

Bekijk ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ op vrijdag 18 februari om 20u35 op Play4 of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top