Champions League serveert kraker tussen Atlético en Manchester United

UEFA Champions League | Deze week zijn op Pickx Sports de achtste finales van de Champions League te zien, met het tweede salvo van heenmatchen. Op het menu onder meer een knetterend duel tussen Atlético Madrid en Manchester United, deze woensdag.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Deze woensdag vindt de aantrekkelijkste affiche van deze Champions League-week plaats. Na een kwalificatie in extremis, kan het Atlético van Yannick Carrasco zich in het eigen Wanda Metropolitano-stadion geen misstap veroorloven tegen een wisselvallig Manchester United. Cristiano Ronaldo (zes keer gescoord in de competitie) en de zijnen zijn allesbehalve een vogel voor de kat. Door hun mindere prestaties in de Premier League zal ManU alles op alles zetten om zich te plaatsen voor de kwartfinales – voor het eerst sinds 2019.

Vertonghen treft het oude thuisnest

Terzelfdertijd vindt er een ander veelbelovend duel plaats tussen Benfica en Ajax. Een bijzondere affiche voor Jan Vertonghen, die in de Nederlandse hoofdstad openbloeide als voetballer. Hij speelde er bijna tien jaar. Zullen de Rode Duivel en zijn ploegmaats de Amsterdamse machine, die in de Eredivisie aangevoerd wordt door een ontoombare Sébastien Haller, kunnen stoppen?

Dinsdag, daags voordien, tracht Lille te stunten in Stamford Brigde. Maar op eigen bodem zullen Romelu Lukaku en co. geen cadeaus uitdelen aan de Franse kampioen. Tegelijk wacht Juventus een moeilijke verplaatsing naar Villarreal, waar de Oude Dame hoopt op een goede uitgangspositie voor de terugmatch.

Totaalervaring

Zoals tijdens de poulefase mis je geen seconde van de knock-outfase. Pickx Sports posteert zijn beste specialisten in de commentaarstudio’s om de matchen te omkaderen op zijn zenders. En ook de Multi Live staat weer tot jouw dienst, als je geen enkel hoogtepunt wil missen uit de verschillende matchen.

Proximus biedt tijdens de live-uitzendingen van de UEFA Champions League en het Belgisch voetbal een ‘interactieve’ modus aan in de Pickx-app (Android en iOS) en de website proximuspickx.be. Dankzij deze functie ontdek je de ploegopstellingen, de wedstrijdstatistieken en het vormpeil van beide ploegen. Maar bovenal stelt de interactieve videospeler je in staat om de beste acties van de wedstrijd onmiddellijk opnieuw te beleven wanneer jij het maar wilt! Beleef het voetbal als nergens anders en speel je eigen VAR!

Pronostikeer op de uitslagen met Pickx Prono en win elke dag een Playstation 5 Digital Edition!

Het programma van de heenmatchen van de achtste finales in de UEFA Champions League:

Woensdag 23 februari

Volg de achtste finales van de Champions League integraal op de zenders van Pickx+ Sports, beschikbaar in de tv-optie Pickx Sports van Proximus.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top