IEM Katowice: FaZe begint zonder ropz aan de groepsfase

Door Proximus

Deel dit nieuws

Robin “ropz” Kool uit Estland testte positief op Covid-19 en zal de eerste paar wedstrijden van IEM Katowice missen. De competitie begint op dinsdag 15 december. Hij wordt vervangen door Justin “jks” Savage, uitgeleend door Complexity.

Het CS:GO-ecosysteem begint aan een nieuw seizoen nu IEM Katowice, een van de grootste evenementen in de esport, van start gaat in de Spodek-arena. Enkele dagen geleden maakte ESL de samenstelling van de groepen bekend, en dus de plaats van elk team in de competitie.

En een van deze teams zal het moeten doen zonder zijn recentste aanwinst. Robin “ropz” Kool, die onlangs door FaZe werd gerekruteerd, kondigde via zijn Twitter-account aan dat hij niet zal deelnemen aan de eerste dagen van de competitie.

De jonge Est testte woensdag positief op Covid-19 en moet daarom 10 dagen in quarantaine. Die komt op een nogal slecht moment. Niet alleen zal ropz de cruciale play-in fase missen, waarin FaZe zich moet kwalificeren voor de Main Event, ook de eerste wedstrijden van de groepsfase vinden plaats tijdens zijn quarantaineperiode.

De Australiër Justin “jks” Savage werd gekozen om hem te vervangen. De 26-jarige speler zit sinds begin november op de bank van Complexity en krijgt een grote kans om zich op de server te bewijzen.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top