LEC: Belgische Sjokz keert terug naar het podium

Nieuws | Na een opmerkelijke afwezigheid zit LEC-presentatrice Eefje “Sjokz” Depoortere vanaf vrijdag weer terug in de Berlijnse studio’s. De Belgische had onlangs een stap teruggezet, vanwege persoonlijke redenen en een vertraging bij de verlenging van haar contract.

Door Proximus

Deel dit nieuws

Het goede nieuws over de LEC, het Europese League of Legends kampioenschap, houdt niet op. Deze week werd aangekondigd dat de deelnemende teams onder bepaalde voorwaarden naar de studio mogen terugkeren, en vandaag viert de community de terugkeer van een andere pijler van de competitie.

Na haar afwezigheid aan het begin van de Spring Split, heeft de Belgische Sjokz aangekondigd dat ze deze week haar comeback zal maken. Het komende weekend van wedstrijden zal daarom dubbel zo speciaal zijn. Naast de terugkeer van de iconische presentatrice, begint de competitie deze week met de terugwedstrijden, waarvan een deel op het podium zal worden gespeeld.

De dood van haar moeder tijdens de eerste wedstrijdweek dwong de Belgische een stap terug te zetten van de wedstrijd die ze nu al enkele jaren presenteert. Ze deelde deze gebeurtenis met haar fans en legde uit dat ze waarschijnlijk enkele weken niet op de set aanwezig zou zijn.

Uiteindelijk lagen moeilijkheden tijdens de onderhandelingen over de verlenging van haar contract aan de basis van de langdurige afwezigheid van Sjokz. Veel leden van de LEC-cast betuigden toen hun steun aan de Belgische, die al talrijke prijzen won voor haar werk in de Europese League of Legends-scene.

Wij moedigen je dan ook aan om vrijdag vanaf 18u met zoveel mogelijk mensen aanwezig te zijn, om onze landgenoot opnieuw te verwelkomen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top