Deze nieuwigheden heeft Disney+ voor je in petto in maart

Kids | Streamingplatformen staan nooit stil en dat telt ook voor Disney+. Ook deze maand kan je weer genieten van heel wat nieuwigheden op het platform. Van een gloednieuwe live-action serie tot het nieuwe 'West Side Story': er is voor ieder wat wils. 

Door Pickx

Deel dit nieuws

Marvel Studios' Moon Knight

Van Marvel Studios, exclusief voor Dinsey+, komt de nieuwe, originele, live action-serie ‘Moon Knight’, met Oscar Isaac, Ethan Hawke en May Calamawy in de hoofdrollen.

In het verhaal volgen we Steven Grant, een zachtaardige man die een doodgewoon leven leidt, maar geplaagd wordt door black-outs en herinneringen aan een ander leven dan het zijne. Na een speling van het lot ontdekt hij dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en zijn lichaam deelt met Marc Spector – een gewezen huurling en de genadeloze verpersoonlijking van Khonshu, de Egyptische god van de maan en wraak. Wanneer hun vijanden op hen af komen, moet Steven leren omgaan met die ontdekking en samenwerken met Marc. Er spelen meer goddelijke motieven mee dan ze konden denken, en het duo moet zich een weg banen in hun complexe identiteiten terwijl ze middenin een gevecht tussen de machtige Egyptische goden zitten.

Ontdek 'Moon Knight' van Marvel Studios op Disney+ vanaf 30 maart via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Turning Red

Disney en Pixars ‘Turning Red’ introduceert Mei Lee haar puberteit. Haar iets te beschermende moeder, Ming de tiener. En als veranderingen in haar interesses, relaties en lichaam al niet genoeg waren, als ze te opgewonden raakt (wat bijna ALTIJD is), verandert ze in een grote, rode panda! Geregisseerd door Academy Award-winnaar Domee Shi (Pixar short ‘Bao’) en geproduceerd door Lindsey Collins. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

Ontdek 'Turning Red' op Disney+ vanaf 11 maart via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

West Side Story

'West Side Story', geproduceerd en geregisseerd door de legendarische cineast Steven Spielberg, naar een scenario van scenario- en toneelschrijver Tony Kushner, vertelt het klassieke verhaal van een felle rivaliteit en jonge liefde, dat zich afspeelt in New York City in 1957. Een hele nieuwe generatie kan deze herinterpretatie van de geliefde musical ervaren. Oorspronkelijk gechoreografeerd door Jerome Robbins, met muziek van Leonard Bernstein, teksten van Stephen Sondheim en het originele script van Arthur Laurents.

Ansel Elgort schittert als Tony, een voormalig lid van de Jets, en Rachel Zegler schittert als María, een jonge vrouw van wie de broer de leider is van de rivaliserende Sharks. Wanneer Tony en María elkaar ontmoeten, worden ze verliefd, maar hun naasten ontmoedigen hun verbintenis. Terwijl de raciale en territoriale spanningen tussen de concurrerende bendes toenemen, ontvouwen zich gebeurtenissen die het geluk van de jonge geliefden bedreigen. Naast de iconische liedjes bevat de film adembenemende nieuwe choreografieën van Justin Peck, met een score begeleid door de beroemde Los Angeles Philharmonic-dirigent Gustavo Dudamel en gearrangeerd door componist en dirigent David Newman. In 'West Side Story' spelen ook Ariana DeBose, David Alvarez, Mike Faist, Josh Andrés Rivera, Ana Isabelle, Corey Stoll, Brian d'Arcy James en Rita Moreno, die te zien was in de filmversie van 1961, en die fungeert als uitvoerend producent. Het creatieve team van de film omvat naast Kushner als uitvoerend producent, Daniel Lupi, Adam Somner, Kevin McCollum en Kristie Macosko Krieger. Een tijdloos verhaal over liefde en sociale onrust. De film bevat ook verbluffende cinematografie van Janusz Kaminski.

Ontdek 'West Side Story' vanaf 2 maart via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

The Ice Age Adventures of Buck Wild

In 'The Ice Age Adventures of Buck Wild' beleven onze geliefde prehistorische zoogdieren nieuwe doldwaze avonturen. Buidelratbroertjes Crash en Eddie willen onafhankelijk zijn van hun oudere zus Ellie en op eigen benen staan, maar de kleine thrillseekers komen al snel vast te zitten in een gigantische ondergrondse grot. Ze worden gered door Buck Wild, een eenogige, avontuurlijke wezel die op dinosaurusjacht is. Samen nemen ze het op tegen de weerspannige dinosaurussen in de Verloren Wereld.

Ontdek 'The Ice Age Adventures of Buck Wild' op Disney+ vanaf 25 maart via de tv-opties 'Pickx All Stars' en 'Pickx All Stars & Sports' van Proximus Pickx. Klanten van de tv-optie krijgen een jaar lang toegang tot de streamingdienst zonder extra kosten. De algemene gebruiksvoorwaarden van Disney+ zijn van toepassing. Meer informatie over 'All Stars' en 'All Stars & Sports' vind je hier terug.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top