‘Sex and the City’-remake krijgt nu ook documentaire: komt er toch een tweede seizoen van 'And Just Like That'?

Films | Eind 2021 lanceerden de makers van ‘Sex and the City’ een reboot ‘And Just Like That’. Fans van de serie kregen er oude bekenden en nieuwe gezichten te zien, een blij weerzien voor veel liefhebbers van de nostalgische sitcom. Enkele maanden later kan je nu op streamingsdienst Streamz kijken naar een documentaire met veel behind the scenes en hints over een eventueel tweede seizoen van de reboot!

Door Pickx

Deel dit nieuws

Vervolg van nostalgische reeks

We hebben lang moeten wachten op ‘And Just Like That’, maar in december werd het vervolg op ’Sex and the City’ eindelijk gelanceerd. De nieuwe reeks volgt opnieuw de avonturen van Carrie, Miranda en Charlotte in New York. De vorige reeks was inmiddels meer dan zeventien jaar geleden voor het laatst op televisie te zien. 

In de eerste trailer van de reeks werd meteen een tipje van de sluier gelicht. Een volgende trailer liet lang op zich wachten, waardoor de geruchtenmolen al snel op gang werd getrokken. Toen die trailer eindelijk werd gelanceerd, bleek dat de belangrijkste elementen uit de vorige reeks behouden blijven. De hoofdrolspelers zijn nog steeds hartsvriendinnen en hebben nog steeds een ongelofelijke passie voor mode

Toch zagen we in de nieuwe reeks ook heel wat nieuwigheden. De cast was veel diverser dan vroeger en ook de verhaallijnen werden grondig opgefrist. De drie hoofdpersonages zijn geëvolueerd en dat wordt ook aan de kijker duidelijk gemaakt.

Exclusieve beelden en reacties

De documentaire ‘And Just Like That … The Documentary' volgt zowel de auteurs, schrijvers als medewerkers tijdens de opnames van de eerste reboot van ‘Sex and the City’. De hoofdrolspelers blikken terug op het eerste deel van de reboot. De kijker wordt ook meegenomen naar de kleerkasten van de personages en krijgen te zien hoe het plot tot stand kwam.

De documentaire volgt zowel de auteurs, schrijvers als medewerkers tijdens de opnames van de eerste reboot van ‘Sex and the City’. Opvallend daarbij is wel dat Chris Noth, niet te zien is in de documentaire. Na verschillende aantijgingen over seksueel misbruik werd Noth al uit de serie geknipt, maar nu komt hij dus ook niet meer in de documentaire voor.

Terug- en vooruitblikken

Het was Cynthia Nixon, Miranda Hobbes in de reeks, die het nieuws over de documentaire op sociale media verspreidde. Zij nam in de reboot voor het eerst een rol als regisseur op en reageert in de documentaire over haar eerste ervaringen in die nieuwe functie. Kristin Davis, Charlotte in de serie, geeft in de documentaire aan dat haar vriendin die rol als regisseur perfect invult: “Ze kent ons zo goed en ze kent alle aspecten van het acteren fantastisch.” 

In de trailer was onder meer Sarah Jessica Parker te zien bij het begin van een opname. Parker vertelt daarin ook hoe ze zich voelt als de regisseur ‘actie!’ roept. “Zelfs na 23 jaar ben ik nog steeds opgewonden en zenuwachtig. Als iemand dat roept, voel ik me nog meer mezelf.”

Hint voor tweede seizoen?

Trouwe fans van de reeks zagen in de documentaire meteen hints voor een tweede seizoen. Dat werd nog niet officieel bevestigd, maar in de documentaire ‘And Just Like That… The Documentary’ wordt specifiek gesproken over een ‘terugblik op de productie van het eerste seizoen’, en niet over een gelimiteerd programma. Dat suggereert dus dat er eventueel een tweede seizoen van de reboot aan zit te komen…

Ontdek 'And Just Like That… The Documentary' nu op Streamz via Proximus Pickx! Ontdek het aanbod en probeer de tv-optie 1 maand gratis uit via deze link/ de promotiecode 'PROXIMUS1M'. Daarna betaal je 11,95 euro per maand. Klik hier om te achterhalen hoe eenvoudig je je Streamz-account activeert.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top