Proximus ePro League: KV Mechelen nog steeds op achterstand

Nieuws | De zesde speeldag van ons nationaal FIFA-kampioenschap, de Proximus ePro League, vond woensdagnamiddag plaats. KV Mechelen heeft opnieuw een kans gemist om punten te pakken: de club staat nog steeds onderaan het klassement, met amper één punt.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De zesde dag van de Proximus ePro League begon met het uitstel van de wedstrijd tussen Club Brugge en KAA Gent. Zak Bentato (RSCA) en Uliks Polloshka (KAS Eupen) betraden dus als eerste het veld. Anderlecht scoorde drie goals, en evenveel punten.

De spannendste match was ongetwijfeld die tussen het Standard de Liège van ShadooW en Lars Depoorter (Cercle Brugge). Met maar liefst zeven doelpunten tijdens de wedstrijd, trok de Bruggeling aan het langste eind.

KRC Genk en Zulte Waregem deelden de buit (0-0), en ook Royal Antwerp en Union Saint-Gilloise speelden even later gelijk (2-2).

Ondanks een 3-1 overwinning tegen STVV strandde Manse Bogaerts (KV Kortrijk) opnieuw op de drempel van de kwalificatieplaatsen. Miran’s KV Mechelen blijft dan weer moeite hebben met zijn vormdip. De club blijft steken op de laatste plaats van het klassement, en de nederlaag tegen Beerschot zal hem zeker niet helpen.

De afstraffing van de dag kwam van Kevin “Dns” Lenglet (RFC Seraing), tegen een Charleroi dat minder was dan we van Didista gewend zijn. De wedstrijd, die eindigde op 3-0, sloot de dag af. Eén derde van het reguliere seizoen is nu voorbij: het is voor de ploegen in de onderste helft van het klassement van het grootste belang om nu zoveel mogelijk punten te verzamelen. Alleen zo kunnen ze een plaats bij de beste acht van het klassement veiligstellen en zich van een kwalificatieplaats voor de play-offs verzekeren.

Afspraak op 9 februari voor speeldag 7 van het reguliere seizoen!

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top