Wie vindt de zilverschat in het spannende 'De Verraders'?

Films |

Ben je fan van ‘De Mol’ en het gezelschapsspel Weerwolven? Dan heeft VTM dit voorjaar het perfecte programma voor jou. In ‘De Verraders’ gaan achttien bekende Vlamingen op zoek naar een grote zilverschat in een mysterieus kasteel. Maar opgepast: want er zitten saboteurs in het team.

Door Pickx

Deel dit nieuws

Voor diegenen die af en toe eens de oversteek maken naar de Nederlandse televisie, is het vast geen nieuw concept. ‘De Verraders’ kon bij onze Noorderburen namelijk al op heel wat succes rekenen. Het format wordt nu dus door VTM overgenomen in Vlaanderen, met natuurlijk achttien bekende Vlamingen die de strijd aangaan om de zilverschat te bemachtigen.

Het opzet is simpel: alle achttien spelers worden samen in een mysterieus kasteel gedropt, waar een schat verstopt ligt. Het doel is om als eerste de buit pakken. Er zit echter een addertje onder het gras, want niet iedereen is zo eerlijk als hij/zij lijkt. Tussen de deelnemers zitten er namelijk drie saboteurs. Elke nacht moeten de BV’s iemand ‘vermoorden’, aan hen dus om de juiste mensen op tijd weg te stemmen. Een leuk detail: de kijkers zullen wél op de hoogte zijn van wie de verraders zijn.

Bonte bende BV’s

Maar wie zijn dan die BV’s die zich aan dit mysterieuze spel gaan wagen? Wel, VTM heeft ze uit alle hoeken van de media- en sportwereld geplukt. In ‘De Verraders’ gaan Basketbalspeelster Ann Wauters, Model Astrid Coppens, Zanger Bart Kaëll, Bioloog Dirk Draulans, Chocolatier Dominique Persoone, Journalist Hannelore Simoens, Ontwerpster Inge Onsea, Acteur Issam Daka, influencer Jamie-Lee Six, Actrice Kim Van Oncen, Televisiekok Loïc Van Impe, Radiopresentatrice Maureen Vanherberghen, Ex-veldrijder Niels Albert, Actrice Nora Dari, Acteur Sieg De Doncker, Strafpleiter Walter Damen, Roeier Ward Lemmelijn en Zangeres Wendy Van Wanten op zoek naar de schat én de saboteurs.

Het geheel wordt in goede banen geleid door niemand minder dan Staf Coppens. Hij is niet aan zijn proefstuk toe op het vlak van mysterieuze televisiespellen, want die organiseert hij ook al met zijn broer Mathias tijdens ‘De Code van Coppens’.

Bekijk ‘De Verraders’ vanaf maandag 7 februari om 20u35 op VTM of waar je ook bent via Pickx.be of de Proximus Pickx-app. Niet gezien? Geen zorgen, met TV Replay bekijk je het programma tot 36 uur later en via de site of de app tot 7 dagen later wanneer jij wil.

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top