Alles wat je moet weten over Renata Glasc, de nieuwste champion van League of Legends

Nieuws | Riot Games heeft deze dinsdagochtend de trailer vrijgegeven voor de nieuwste champion. Dit is Renata Glasc, de chemtech barones, die als support zal dienen. Wij laten je kennismaken met haar verhaal en met haar abilities, die door velen als veel te krachtig bestempeld worden.

Door Proximus

Deel dit nieuws

De ontwikkelaars van Riot Games zitten allesbehalve stil. Terwijl de champion Zeri pas op 20 januari op Summoner’s Rift verscheen, heeft het bedrijf alweer een nieuwe toevoeging aan de League of Legends-cast aangekondigd. Terwijl de laatste kampioen een AD Carry was, is deze geïntroduceerd als een support. Verwelkom Renata Glasc, de chemtech barones!

Riot Games heeft veel moeite gedaan om het verhaal van deze nieuwe champion te belichten. Op de officiële website van Riot Games, werd een compleet nieuwe pagina opgezet om de oorsprong van Renata Glasc te onthullen. Zo leren we dat de chemtech barones opgroeide in de Sumps. Geïnspireerd door de alchemistische praktijken van haar familie, wijdde ze een groot deel van haar leven aan haar avant-gardistische visie op de gebieden van civiele ontwikkeling en technologie die Zaun en Piltover beheersen.

De abilities van Renata Glasc

Passive — Leverage

Renata Glasc’s basisaanvallen markeren haar vijanden en richten extra schade aan. Schade van Renata’s teamgenoten consumeert de markering, waardoor extra schade wordt aangericht.

A – Handshake

Renata Glasc schiet een raket af uit haar robotarm die de eerste vijand in haar vizier raakt. Ze kan de raket opnieuw activeren om de vijand in een bepaalde richting te werpen, waarbij getroffen vijanden worden beschadigd en verdoofd, als het gegooide doelwit een champion is.

Z – Bailout

Renata Glasc geeft een teamgenoot of zichzelf stijgende aanvalssnelheid en bewegingssnelheid richting vijanden. Als de teamgenoot een takedown op een vijandelijke champion uitvoert, wordt de duur van de buff gereset.

Mocht de bondgenoot sterven terwijl Bailout nog actief is, wordt de health van de bondgenoot hersteld, maar begint die te branden gedurende 3 seconden. De bondgenoot kan het verbranden stoppen door een champion neer te halen voordat hij of zij sterft.

E – Loyalty Program

Renata Glasc zendt chemtech-raketten uit die bondgenoten beschermen en passerende vijanden beschadigen en vertragen. De raketten beïnvloeden Renata ook zelf wanneer ze worden afgevuurd, en bij een explosie op maximaal bereik.

R – Hostile Takeover

Renata Glasc zendt een wolk chemicaliën uit die vijanden Berserk laat worden, waardoor hun aanvalssnelheid toeneemt en ze gedwongen worden om alles om hen heen aan te vallen. Vijanden met Berserk vallen eerst hun eigen bondgenoten aan, daarna neutrale eenheden, vervolgens het team van Renata Glasc, en uiteindelijk Renata Glasc zelf.

Een groot deel van de community heeft zijn mening al geuit over de enorm krachtige abilities van Renata. Z, waarmee je een gevallen bondgenoot weer tot leven kunt wekken, is bijvoorbeeld het onderwerp van heel wat discussie geweest. Je kunt je ook de schade voorstellen die een goedgeplaatste ultimate kan toebrengen aan een team dat bestaat uit champions die vertrouwen op fysieke schade en aanvalssnelheid.

Renata Glasc zal samen met patch 12.6 verschijnen, en zou dus rond 16 februari 2022 speelbaar moeten zijn

Kijk wat je leuk vindt, waar en wanneer je wilt.

Ontdek Pickx Inloggen

Top

Top